Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2016 » Грудень » 19

16 грудня у круглому залі кіно-культурного центру з національно-патріотичного виховання презентовано історико-літературний проект «Майдан нашої свободи».

Як пояснив його автор – член національної спілки журналістів України Володимир Єрмак, цей захід прсвячений 85-річчю від дня народження Михайлини Коцюбинської – племінниці класика української літератури Михайла Коцюбинського, активної учасниці руху шістдесятників.
Першими учасниками реалізації проекту були учні 17-ї Чернігівської школи, де свого часу вчилася пані Михайлина, а також їхні ровесники школи № 3.
Оскільки, зважаючи на юний вік, серед них могли бути не втаємничені в значенні терміну, Володимир Єрмак зробив екскурс в історію дисидентського руху серед представників української інтелігенції, до якого одразу ж приєдналася Михайлина Коцюбинська, за що зазнала переслідувань з типовими на той час (а це були 60-і роки минулого століття) наслідками – від виключення з лав КПРС ... Читати далі »
Категорія: Події міста | Переглядів: 436 | Додав: lena | Дата: 19-Грудня-2016 | Коментарі (0)

10 грудня у районному будинку культури відбулася районна інноваційна шоу-програма «Злата Панна» . Уболівати за красунь-учасниць зібралася повна глядацька зала.
За звання «Злата Панна» змагалися вісім конкурсанток різних за професією, характером, захопленнями та світоглядом. Об’єднувало їх одне – бажання відволіктися від буденності та отримати нові яскраві емоції, тому і погодилися на участь у конкурсі.
Відкриті куліси занурили глядачів в атмосферу кабаре. За столиками, між якими вправно рухалися юні офіціанти в білих сорочках та чорних метеликах, сиділи конкурсантки, одягнуті в сукні стилізовані під моду 30-х років минулого століття. Ведучі Світлана Масльонка та Дмитро Грінченко познайомили глядачів з учасницями шоу:
№1 Лариса Пилипенко – в ... Читати далі »
Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 548 | Додав: lena | Дата: 19-Грудня-2016 | Коментарі (0)

18 грудня у блакитному залі кіно-культурного мистецького центру з національно-патріотичного виховання стартувала широкомасштабна патріотична акція «Мій Крим», покликана за словами ведучого засвідчити солідарність чернігівців з народами, які проживають на території тимчасово окупанованого Криму, та підтримати переселенців-кримчан.
Ще виразнішими були акценти щодо мети заходу у виступі заступника голови-керівника апарату обласної державної адміністрації Наталії Романової. Уже в першій фразі вона наголосила на тому, що краяни ніколи не змиряться з агресією північного сусіда, і нинішня акція є лиш початком процесу за повернення Криму до складу України.
Присутність на акції Голови Меджлісу кримськотатарського народу, деп ... Читати далі »
Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 534 | Додав: lena | Дата: 19-Грудня-2016 | Коментарі (0)

Переклад

Інформація

Календар

«  Грудень 2016  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини

Статистика


О.Майшев © 2020 | Чернігівський обласний центр народної творчості.