Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2016 » Грудень » 16
16 грудня 2016 року в Чернігівському обласному Центрі народних ремесел для дітей та юнацтва відбувся захід присвячений до Дня св. Миколая. З вітальним словом до учнів звернулася Наталія Тищенко – завідуюча Центром народних ремесел для дітей та юнацтва.
В рамках заходу до привітань приєдналися також друзі Центру ремесел, Вікторія Котенко - заступник начальника відділу у справах сім’ї та молоді Управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради та Людмила Канюка – голова громадської організації «Спілка жінок міста Чернігова», які забезпечили солодкими подарунками юних майстрів.
Особливістю свята стала інтермедія до Дня святого Миколая, якою привітали юних майстрів актори Чернігівського театру ляльок ім. Олексан ... Читати далі »
Категорія: Виставкова зала | Переглядів: 566 | Додав: jana | Дата: 16-Грудня-2016 | Коментарі (0)

15 грудня у залі Чернігівського обласного художнього музею ім.Г.П.Галагана члени обласної організації Національної спілки письменників України урочисто відзначили сорокову річницю від дня її створення.
З нагоди ювілею лицарів пера Сіверського краю привітали та вручили відзнаки визнання їх плідної роботи директор Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської облдержадміністрації Олександр Левочко, радник голови обласної ради Дмитро Никоненко, заступник голови правління Національної спілки письменників України Віктор Мельник,колишній та нинішній очільники Чернігівського осередку НСПУ – Олена Конечна і Ганна Арсенич- Баран, представник Сумської письменницької організації Петро Нестеренко.
Ві ... Читати далі »
Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 479 | Додав: lena | Дата: 16-Грудня-2016 | Коментарі (0)

Переклад

Інформація

Календар

«  Грудень 2016  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини

Статистика


О.Майшев © 2020 | Чернігівський обласний центр народної творчості.