Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2014 » Березень » 13
Щороку в перших числах березня вулиці Старого міста Вільнюса на всі вихідні заповнюються веселим ярмарком Казюкас. Це свято весни і найбільший захід, на який збирається безліч ремісників і народних майстрів з усієї Литви.На ярмарок Казюкас з'їжджаються ремісники не тільки з найвіддаленіших куточків Литви, але й майстри з сусідніх країн. Крім традиційних товарів, на ярмарку Казюкас продаються вироби, виконані руками соціально-підтримуваних осіб, вихованців будинку опіки. Окрім продажу безлічі різноманітних виробів, виконаних народними умільцями проводиться також багато різних заходів.
Свято покровителя Литви Святого Казимира зародиллося у XVII столітті, а в XIX столітті воно ... Читати далі »
Категорія: Міжнародні заходи | Переглядів: 807 | Додав: lena | Дата: 13-Березня-2014 | Коментарі (0)

З 21-30 червня ц.р. у м. Ялті АР Крим відбудеться ХІ Всеукраїнський фестиваль – конкурс дитячого, юнацького і молодіжного мистецтва «Ялтинське літо-2014», за участю виконавців з усіх регіонів України та зарубіжжя : «Десять днів у готелі «Ялта - Інтурист».
Конкурсні прослуховування і перегляди Фестивалю – конкурсу проходитимуть у готелі «Ялта - Інтурист» (місце розміщення конкурсантів і гостей), Ялтинському центрі культури і мистецтв.
Інформаційне забезпечення Фестивалю – конкурсу здійснюють Національне теле – і радіокомпанії України, ТРК «Всесвітня служба Українського телебачення і радіо» (показ на 137 країн світу), ОРТ, ТРК «Ялта» друковані засоби масової інформації. Головним інформаційним спонсором Фестивалю є парламентська газета «Голос України».
Заявки на участь у Фестивалі – конкурсі необхідно над ... Читати далі »
Категорія: Всеукраїнські заходи | Переглядів: 660 | Додав: lena | Дата: 13-Березня-2014 | Коментарі (0)

12-13 липня ц.р. у м. Бердянську Запорізької області відбудеться ХVІІ Всеукраїнський телевізійний фестиваль дитячого, юнацького і молодіжного мистецтва «Азовські вітрила - 2014», за участю виконавців з усіх регіонів України і зарубіжжя.
Інформаційне забезпечення фестивалю – конкурсу здійснюють Національні теле –і радіокомпанії України, друковані засоби масової інформації, головний інформаційний спонсор – парламентська газета «Голос України».
Заявки на участь у Фестивалі необхідно надсилати до 11 липня ц.р. за адресою: 01001 м. Київ, вул.Хрещатик, 22, а/с В – 393, Асоціація діячів естрадного мистецтва України.
Всеукраїнський фестиваль мистецтв «Азовські вітрила» проводиться щороку, протягом першої декади липня у м. Бердянську Запорізької області і є мистецько-громадським заходом, покликаним сприяти підн ... Читати далі »
Категорія: Всеукраїнські заходи | Переглядів: 708 | Додав: lena | Дата: 13-Березня-2014 | Коментарі (0)

Переклад

Інформація

Календар

«  Березень 2014  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини

Статистика


О.Майшев © 2021 | Чернігівський обласний центр народної творчості.