Головна » 2017 » Червень » 29
Делегация Черниговской общественной организации «Белорусское национальное культурное общество «Сябры» приняли участие в праздновании Дня Независимости Республики Беларусь в Киеве.23 июня 2017 г. в Киевском национальном академическом театре оперетты состоялось выступление Белорусского государственного заслуженного хореографического ансамбля «Харошкі» с новой программой «Палёт над часам». Мероприятие реализовано в рамках европейского турне и проведения акции «Belarus Day» в канун Дня Независимости Республики Беларусь.В начале мероприятия Чрезвычайный и Полномочный Посол Республики Беларусь Игорь Сокол выступил с приветственным словом. Поздравил всех присутствующих с наступающим Днем Независимости Республики Беларусь – главным праз ... Читати далі »
Категорія: В єдиному колі | Переглядів: 469 | Додав: lena | Дата: 29-Червня-2017 | Коментарі (0)

В перший день відбудеться урочиста церемонія відкриття фестивалю, гості та учасники матимуть змогу почути та насолодитися виступами відомих бардів, а другого дня відбудуться творчі майстерні, та, власне, конкурсна програма - автори та виконавці зможуть представити пісні у власному виконанні та позмагатися за звання лауреата в різних номінаціях. Головою жюрі конкурсної програми серед молодих виконавців цьогорічного фестивалю стане відомий бард Сергій Пономарьов, м. Мінськ (Білорусь).
Родзинкою фестивалю в ніч з 8 на 9 липня стане театралізоване Купальське дійство з традиційними народними гуляннями, піснями танцями у виконанні кращих артистів обласного філармонійного центру, а на завершення свята на вас чекає концертно-танцю ... Читати далі »
Категорія: Анонси подій | Переглядів: 580 | Додав: lena | Дата: 29-Червня-2017 | Коментарі (0)

У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави, прийняла Основний Закон України — Конституцію. Цей документ увійшов в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, як гарант незалежності і соборності України.Тому 28 червня вся наша країна відзначала це свято.
Тож і в Чернігові у центральному парку культури і відпочинку відбулися святкові заходи. З 12-ої години ранку і до 21-ої вечора проходив великий концерт різноманітних чернігівських колективів, який розпочався з виступу ансамблю барабанщиць Палацу культури художньої творчості дітей, юнацтва та молоді. Також можна було почути і побачити: заслужений аматорський народний хор «Десна», народний художній колектив театр танц ... Читати далі »
Категорія: Події міста | Переглядів: 439 | Додав: lena | Дата: 29-Червня-2017 | Коментарі (0)

Переклад

Інформація

Календар

«  Червень 2017  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Пошук

>

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Культурний простір

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини
Чернігівський музей-заповідник М.М.Коцюбинського
веб-портал "Європейська Україна"
новини "Чернігівський Формат"

Вітаємо!

Сьогодні: День Народження:
PhilipKip(33), Henryvef(34), Bomniebox(45)
Вітаємо!

Статистика


Rambler's Top100

О.Майшев © 2020 | Чернігівський обласний центр народної творчості.