Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2017 » Лютий » 28 » Молодіжний форум
Молодіжний форум
17:30
28 лютого в кіно-культурному центрі національно-патріотичного виховання дітей та молоді відбувся молодіжний форум «Єдність молоді – єдність країни», організований Департаментом сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації спільно з молодіжними громадськими організаціями області.
Учасників форуму привітали заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Наталія Романова та керівник зазначеного департаменту ОДА Ніна Лемеш, а завідуючий кіно-культурним центром Вадим Антошин розповів про діяльність цього нового культурного осередку в м. Чернігові.
Затим учасники форуму, вони ж волонтери, що опікуються здоров’ям і долею наймолодшого покоління, переїхали до обласної дитячої лікарні, де було передано медичне обладнання, придбане за зібрані ними кошти в рамках благодійної акції «Від серця до серця». Відповідний сертифікат з приводу цієї благодійної акції Наталія Романова вручила головному лікареві лікарні Олександру Кареті.
Олександр Панасович щиро подякував за підтримку і висловив сподівання, що вболівання за здоров’я дітей і в подальшому буде спільною справою лікарів і таких небайдужих людей, як волонтери.
Важливою складовою форуму було спілкування його учасників щодо головних напрямків діяльності у молодіжній політиці, яке пройшло в форматі коротких презентацій, обговорень і відповідей на запитання з приводу висловлених колегами по громадській діяльності думок та ідей, що викликала особливий інтерес в сенсі запозичення досвіду. Отож промовцям довелося повертатися до окремих моментів своїх повідомлень, а з огляду на стислий регламент, і залишати свої координати для продовження розмови. І це закономірно, адже виступаючі засвідчили своє вміння не лише залучати благодійні кошти, а й мають неабиякий досвід у пропаганді здорового способу життя, екологічної культурі та в інших актуальних сферах життєдіяльності.
Взагалі ж програма заходу була досить насиченою і тривалою в часі – розпочалося об 11-й ранку і завершилось наприкінці робочого дня. Навіть самий перелік пунктів програми вимагає значної інформаційної площі.
Тому зупинимось на підсумковому моменті – підписані учасниками форуму меморандуму про співпрацю між Чернігівською обласною державною адміністрацією та молодіжними громадськими організаціями з реалізації молодіжної політики в Чернігівській області.

Василь Щербонос
Фото Леоніда Віленського








QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 461 | Додав: lena | Теги: молодіжний форум | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Лютий 2017  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини

Статистика


О.Майшев © 2020 | Чернігівський обласний центр народної творчості.