Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2017 » Лютий » 23
В прем'єрі розповідається про "кіборгів", які своїми спогадами поділилися з авторами стрічки, а також рідні та друзі загиблих захисників. Окрім столиці, прокат фільму наразі організовано в м. Чернігові. Протягом місяця з 23.02. по 23. 03. в Кіно–культурному мистецькому центрі з національно-патріотичного виховання (колишній кінотеатр ім. Щорса) буде транслюватися дана прем’єра. За словами завідуючого центру Вадима Антошина, національна прем’єра заснована на волонтерських засадах. Це трагічна сторінка нашої історії про останні 5 днів оборони Донецького летовища.
«Воїни духу» - це унікальна розповідь про крайні дні, години, хвилини героїчної оборони, розказана вустами воїнів, які вижили в епіцентрі вибуху, рятували побратимів, закривали очі загиблим братам, ... Читати далі »
Категорія: Події міста | Переглядів: 567 | Додав: lena | Дата: 23-Лютого-2017 | Коментарі (0)

Запрошуємо вас на дивовижне свято - Всеукраїнський дитячий Фестиваль мистецтв «КАЛИНОВА ГРОНА», організаторами якого є Громадська організація «Калинова грона» за підтримки Департаменту культури Запорізької обласної державної
адміністрації. Мистецький захід проводиться з метою виявлення та підтримки талановитих дітей та молоді, культурного та естетичного виховання дітей та підлітків, виявлення нових талантів, заохочування активних форм відпочинку.На вас чекає захоплююча та насичена програма, велика кількість цікавих зустрічей та знайомств, яскраві та феєричні враження. Також вас чекають відомі медійні обличчя, які також є членами журі Фестивалю, та зарекомендували себе, як справедливі судді. Організаторами фестивалю були створені авторські кубки, дипломи, нагороди та призи, які призначені для переможців.
Фестиваль не є комерційним заходом. Оргкомітет формує фестивальний фонд за рахунок реєстраційних внесків фестивалю та спонсорських коштів. Реєстраційний внесок з учасника: ... Читати далі »
Категорія: Всеукраїнські заходи | Переглядів: 465 | Додав: Irina | Дата: 23-Лютого-2017 | Коментарі (0)

Переклад

Інформація

Календар

«  Лютий 2017  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини

Статистика


О.Майшев © 2021 | Чернігівський обласний центр народної творчості.