Головна » 2016 » Грудень » 19 » Інноваційна програма "Злата панна" в Куликівському РБК.
Інноваційна програма "Злата панна" в Куликівському РБК.
14:28
10 грудня у районному будинку культури відбулася районна інноваційна шоу-програма «Злата Панна» . Уболівати за красунь-учасниць зібралася повна глядацька зала.
За звання «Злата Панна» змагалися вісім конкурсанток різних за професією, характером, захопленнями та світоглядом. Об’єднувало їх одне – бажання відволіктися від буденності та отримати нові яскраві емоції, тому і погодилися на участь у конкурсі.
Відкриті куліси занурили глядачів в атмосферу кабаре. За столиками, між якими вправно рухалися юні офіціанти в білих сорочках та чорних метеликах, сиділи конкурсантки, одягнуті в сукні стилізовані під моду 30-х років минулого століття. Ведучі Світлана Масльонка та Дмитро Грінченко познайомили глядачів з учасницями шоу:
№1 Лариса Пилипенко – вчитель Дроздівської загальноосвітньої школи.
№2 Світлана Койстрик - головний спеціаліст Куликівського сектору обслуговування громадян Чернігівського об’єднаного пенсійного фонду України.
№3 Інна Янголь - директор комунального закладу «Куликівська централізована бібліотечна система».
№4 Оксана Кузьменко – практичний психолог Куликівського районного центру позашкільної освіти, голова громадської організації «Джерело творчості».
№5 Лариса Оснач – культорганізатор Куликівського центру позашкільної освіти.
№6 Алла Виниченко – заступник директора з навчально-виховної роботи Вересоцької загальноосвітньої школи.
№7 Лідія Чобітько – завідувач сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату Куликівської райдержадміністрації.
№8 Ніна Борисова - директор Авдіївського сільського будинку культури.
Вбрання в стилі кабаре героїні вечора змінили на стилізовані українські вишивані бісером сукні. Допомагала з підбором образів куликівська майстриня-вишивальниця Олена Шостак. Музичний супровід хореографічного виходу-демонстрації українських суконь забезпечив молодіжний вокальний ансамбль «Вербена».
Найбільш очікуваним для глядачів, звісно, був конкурс творчих номерів. Учасниці готувалися до демонстрації своїх талантів найретельніше.
Лариса Пилипенко заспівала чуттєву пісню про сина. Світлана Койстрик з хореографом Віктором Ліповатим танцювали запальний український народний танець.
Аллу Виниченко та Інну Янголь закружляли у чарівному вальсі партнери Микола Мурашко та Віктор Ліповатий. Оксана Кузьменко, знана в Куликівці майстриня, у віршованій формі розповіла про свої вміння, а її учениці демонстрували зі сцени вироби конкурсантки.
Лариса Оснач демонструвала співочий талант. Лідія Чобітько вправлялася в акторській майстерності та на кілька хвилин на сцені перевтілилася в неперевершену Мерилін Монро. Ніна Борисова, залучившись підтримкою колег, під живе звучання акордеону заспівала українську пісню.
Вісім неочікуваних перевтілень у відомі «кіношні» та «мультиплікаційні» образи чекали на глядачів у наступному конкурсі. Лариса Пилипенко від тепер по праву може носити звання «двійник Ганни Герман», Світлана Койстрик разом з братом Юрієм Кабарем талановито перевтілилися в радянських кіногероїв Шурика та Ліду з фільму «Операция «Ы» и другие приключения Шурика». Інна Янголь до найменших деталей продумала та відтворила образ циганки Ради з фільму «Табор уходит в небо». Оксана Кузьменко та Сергій Пушкар вжилися в ролі бешкетників Лисиці Аліси та Кота Базиліо з дитячого фільму «Пригоди Буратіно». Феєрично з’явилася на сцені верхи на велосипеді Лариса Оснач, вона перевтілилася в роль фронт-вумен українського гурту «Лісапетний батальйон» Наталії Фаліон. Алла Виниченко під звуки відомої всім пісні «Міс Довершеність» розгулювала по сцені з зонтиком, один в один, як Мері Поппінс. Жіночу компанію розбавив галантний кавалер Свирид Петрович Галахвастов з кінофільму «За двома зайцями», талановито зіграний Лідією Чобітько. Промчала на метлі по сцені та глядацькій залі весела бешкетниця бабка-йожка з мультфільму «Летючий корабель», яку неперевершено зіграла Ніна Борисова.
Фінальний вихід у вечірніх сукнях потішив поціновувачів жіночої краси. Образи конкурсанток були надзвичайно вишуканими та елегантними.
Ведучі шоу оголосили про відкриття ліній для смс-голосування та запросили журі, до складу якого увійшли Віктор Снопок, Віктор Богдан, Юрій Лаврінчук, Євген Мартинюк та Віталій Зубок, до нарадчої кімнати для визначення переможниць у номінаціях.
Конкурсанток підтримували та розважали глядачів піснями та танцювальними номерами кращі солісти і творчі колективи районного будинку культури.
Згідно рішення досвідченого журі номінації розподілилися наступним чином:
Лариса Пилипенко – «Панна-гармонія»
Світлана Койстрик – «Панна-оригінальність»
Інна Янголь – «Панна-чарівність»
Оксана Кузьменко – «Панна-фантазія»







QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 134 | Додав: lena | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Грудень 2016  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Пошук



Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Культурний простір

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини
Чернігівський музей-заповідник М.М.Коцюбинського
веб-портал "Європейська Україна"
новини "Чернігівський Формат"

Вітаємо!

Сьогодні: День Народження:
BobbyCROFS(37)
Вітаємо!

Статистика


Rambler's Top100

О.Майшев © 2017 | Чернігівський обласний Методичний центр навчальних закладів культури і мистецтв.