Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2016 » Грудень » 08
За останній період помітною подією в діяльності закладів культури області було проведення Всеукраїнського огляду-конкурсу клубних закладів у сільській місцевості. Перший етап вищезгаданого конкурсу проходив в області у визначений Міністерством культури України термін. До творчого змагання долучилися 12 клубних установ області.
Метою проведення огляду-конкурсу є вивчення, удосконалення та активізація діяльності клубних закладів у сільській місцевості, пошуку нових форм і методів культурного обслуговування населення, привернення уваги державних та місцевих органів влади до проблем культури села. Варто зазначити позитивний вплив конкурсу на всі аспекти діяльності сільських клубних закладів, пожвавлення їхньої роботи. При розг ... Читати далі »
Категорія: Всеукраїнські заходи | Переглядів: 486 | Додав: lena | Дата: 08-Грудня-2016 | Коментарі (0)

8 грудня 2016 відбувся майстер-клас по виготовленню пряникової дощечки, від студій "Декоративної різьби" у Центрі народних ремесел для дітей та юнацтва.
Історія пряника сягає далеко в минуле, пряник був одним з найулюбленіших ласощів, основний його інгредієнт - мед, а духм'яність йому надавали висушені ягоди, трави та корені. Жодне свято не обходилось без пряника: Новий рік, Різдво, весілля тощо.
Керівник студії декоративної різьби Олександр Сіроштан, ознайомив учнів з виготовленням дерев'яної форми для смачного різдвяного печива.
Варто пам’ятати, що така делікатна справа, як випічка пряників, не терпить поспіху! Тож приступати до роботи треба в доброму гуморі і з достатнім запасом часу – тоді Ваші пряники то ... Читати далі »
Категорія: Виставкова зала | Переглядів: 513 | Додав: jana | Дата: 08-Грудня-2016 | Коментарі (0)

Переклад

Інформація

Календар

«  Грудень 2016  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини

Статистика


О.Майшев © 2020 | Чернігівський обласний центр народної творчості.