Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2020 » Вересень » 30
Молодь німецької діаспори, що проживає в Україні, яка готова пізнавати, навчатись, волонтерити та ділитись новими знаннями з іншими, завжди має можливість обрати проєкти за своїми вподобаннями.
З 11 по 13 вересня в місті Чернігові стартував проєкт, ініційований активістами Німецького культурного центру "Взаємодія", під керівництвом Віктора Миколайовича та Людмили Вікторівни Бальцерів " - Відродження пам'яті і реліквій нашого роду".
Протягом трьох днів, молодь німецьких громадських організацій різних міст України (Білої Церкви, Житомира, Києва, Славутича, Ріпок, Чернігова) знайомились з місцями історично дотичними з життям і творчістю меценатів німецького походження минулих сторіч, які внесли свій вклад в розвиток і ... Читати далі »
Категорія: В єдиному колі | Переглядів: 91 | Додав: lena | Дата: 30-Вересня-2020 | Коментарі (0)

26 вересня, на бульварі по проспекту Миру, відбувся проєкт «Етно-Kraft». У вихідні тут з’явився величезний дерев’яний кінь з підводою і ляльками у вишиванках, зробленими керівниками студій КЗ «Обласний центр народної творчості» ЧОР.
Мета проєкту – відродження ремісничих майстерень, які побудували на Чернігівщині, розвиток; популяризація та збереження автентичного фольклору, традиційної обрядовості; ознайомлення з живою традицією народних ремесел та художніх промислів; посилення впливу традиційного народного мистецтва на духовне та естетичне виховання населення, практичне знайомство з джерелами автентичного фольклору; популяризація діяльності фольклорних гуртів та обрядових колективів.
«Етно крафт» зібрав умільців з ... Читати далі »
Категорія: Події міста | Переглядів: 49 | Додав: lena | Дата: 30-Вересня-2020 | Коментарі (0)

Переклад

Інформація

Календар

«  Вересень 2020  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини

Статистика


О.Майшев © 2020 | Чернігівський обласний центр народної творчості.