Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2017 » Травень » 17
16 травня 2017 року у м. Новгород-Сіверський під головуванням керівника апарату, заступника голови облдержадміністрації Наталії Романової відбулось виїзне засідання Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання облдержадміністрації.
Згідно з Планом роботи було переглянуто виставки "Система роботи національно-патріотичного виховання міста Новгорода-Сіверського району та Новгород-Сіверського району", проведено тренінг та "Урок мужності" для учнів загальноосвітніх закладів, зустріч з учнівським активом міста, відбулось покладання квітів до Пам’ятного знаку учасникам АТО. Під час засідання з презентаційною програмою з національно-патріотичного виховання Кіно-культурного мистецького центру виступив Вадим Антошин.
Членами сімей загибл ... Читати далі »
Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 486 | Додав: lena | Дата: 17-Травня-2017 | Коментарі (0)

«Від ремесла до мистецтва» – саме таку назву має виставка, яка відкрилась 17 травня 2017 року у військово-історичного музеї (філія Чернігівського історичного музею ім. В.В. Тарновського).
В експозиції виставки представлено кращі зразки робіт Чернігівських майстрів по народній деревообробці та плетінню Чернігівщини за період від минувшини до сьогодення.
Куратор виставки – науковий співробітник Чернігівського історичного музею ім. В.В. Тарновського Наталія Тонких, запросила долучитись також і керівники студій Центру народних ремесел, представивши свої творчі доробки.
Участь взяли – керівник студії «Декоративна різьба», заслужений майстер народного мистецтва України, член Національної спілки майстрів України – А ... Читати далі »
Категорія: Події міста | Переглядів: 565 | Додав: jana | Дата: 17-Травня-2017 | Коментарі (0)

Вельмишановна пані голове Чернігівської міської громадської організації «Білоруське національно-культурне товариство «Сябри»! Мила, щира й добра наша жінко – Галино Михайлівно!Ми пишаємось тим, що нам випала можливість співпрацювати з Вами, завжди досягати згоди у діловому спілкуванні, отримувати ствердні відповіді на всі наші пропозиції, бути постійно запрошеними на всі заходи, які організовує керована Вами Спілка.
Від душі бажаєм доброї долі! Хай вона Вам посилає міцне здоров’я, достаток, радість і надземне щастя! А, ось, вірними супутниками на Вашому життєвому шляху будуть – Віра, Надія і Любов! Щоб тепло і затишок родинної оселі надійно захищали Вас від всіляких негараздів! А в майбутньому на Вас чекали багато чудових ... Читати далі »
Категорія: В єдиному колі | Переглядів: 466 | Додав: lena | Дата: 17-Травня-2017 | Коментарі (0)

Переклад

Інформація

Календар

«  Травень 2017  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини

Статистика


О.Майшев © 2020 | Чернігівський обласний центр народної творчості.