Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2021 » Червень » 4 » Продовження проєкту "Чернігівщина дерево-життя - могутній України оберіг "
Продовження проєкту "Чернігівщина дерево-життя - могутній України оберіг "
17:37
П’ятий день обласного майстер класу з техніки вибійки «Чернігівщини дерево-життя – могутній України оберіг» видався найбільш волелюдним. До дива-вибійки долучилась голова Чернігівської обласної державної адміністрації Анна Коваленко, заступник голови обласної державної адміністрації Олена Дума, в. о. директора Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації Людмила Замай, заступник директора Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації Павло Веселов.
Анна Миколаївна привітала з ювілеєм майстриню Обласного центру народної творчості, з художньої обробки шкіри та образотворчого мистецтва, автора ескізу двухсот метрового рушника-символа Наталію Войстрикову. Також до мйстер-класу долучилися представники Новобасанської та Плисківської територіальних громад, голова ромської обласної організації «Черген» - Петро Главацький, голова білоруського національно-культурного товариства «Сябри» - Галина Ворожбит, активісти-волонтери – Геннадій Обушний, Людмила Патайчук, Тетяна Лепявко, Світлана Здор.
Одні покоління змінюють інші та жодне нове покоління не розпочинається на пустому місці. В ньому живе пам'ять про свій рід, його історію, традиції і звичаї, які шанувалися в родині. Ці звичаї – символи гостинності і доброзичливості, які стануть візитівкою Чернігівщини створювалися сьогодні в атмосфері любові і дружби людей різних статусів, вікових категорій та різних національностей, що населяють наш поліетнічний, толерантний, квітучий край. Скільки тепла, любові й радості в кожному орнаменті, вбитому в білосніжне полотно сотнями рук майстрів різних куточків Сіверщини!











QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 82 | Додав: lena | Теги: Проєкт | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Червень 2021  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини

Статистика


О.Майшев © 2021 | Чернігівський обласний центр народної творчості.