Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2021 » Червень » 2 » Майстер-класи по техніці вибійки рушника
Майстер-класи по техніці вибійки рушника
16:24
Створюючи подарунок Чернігівщини до 30 - річчя Дня Незалежності України, працівники КЗ «Обласний центр народної творчості» ЧОР, проводячи щоденні майстер-класи по техніці вибійки рушника – оберега, прагнуть ознайомити, розкрити та розвинути здібності кожного учасника заходу, дати змогу своїми руками нанести орнамент на двістіметрове полотно. Задоволення – неможливо з чимось порівняти! Кожен працює з неймовірною самовіддачею. По закінченню, щодня звучать українські пісні – «Два кольори», «Пісня про рушник». Виконання, звичайно, не можна назвати професійним, але яка енергетика!
Сьогодні це дійство створювали разом з нами представники національно-культурних товариств Чернігова та області, Височанської та Холминської ОТГ. Громадську організацію «Вірменська община Чернігівської області» представляли заступник голови Наіра Давоян, членкині – Сюзанна Асатрян, Марія Бичук, Наталія Шинкаренко. Чернігівська міська ГО «Німецький культурний центр «Взаємодія» був представлений заступником голови Людмилою Бальцер та активісткою Валерією Сіушкіною. Олена Бабинець і Альона Мель з Корюківського району та Ірина Мисник з Ніжинського відвідали наш центр вперше. Всі присутні ознайомились з роботою студій, були вражені об’ємом роботи над створенням рушника – оберега і захоплені результатом, що народжувався за їх участю.
Копітка, самовіддана, часто, жертовна робота працівників культурної сфери без перебільшення рятує душі. І ми з цього дуже тішимось: страшенно вдячні всім керівникам об’єднаних територіальних громад, які в такий нелегкий фінансово час, відряджують своїх працівників для створення, дійсно, шедеврального рушника – оберега.















QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 87 | Додав: lena | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Червень 2021  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини

Статистика


О.Майшев © 2021 | Чернігівський обласний центр народної творчості.