Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2020 » Листопад » 25 » Вітаємо ювіляра!
Вітаємо ювіляра!
17:02
Присвятити своє життя справі, що надає творчого окрилення й натхнення до життя, і незмінно ділитися душевним теплом з навколишніми – певно, це й увесь секрет мистецького довголіття олешнянського майстра Івана Бібіка, що 25 листопада 2020року зустрічає своє 95-річчя.
З нагоди поважного ювілею до оселі ювіляра завітали провідний спеціаліст відділу культурного розвитку та економічних питань Департаменту культури і туризму національностей та релігій ЧОДА Ірина Дерейчук, директорка Обласного центру народної творчості Юлія Солонець, Заслужений майстер народної творчості України Андрій Каменецький, Заступник директора з питань діяльності і розвитку закладів культури та народних ремесел ОЦНТ – Володимир Богданович.

Гості вручили Івану Івановичу Почесні грамоти Чернігівської обласної ради, Обласного центру народної творчості; грамоти Департаменту культури і туризму, національностей та релігій ЧОДА, Чернігівського обласного Осередку Національної Спілки майстрів народного мистецтва України та грошову винагороду. Висловили йому свою вдячність за військові подвиги, творчу діяльність, побажали міцного здоров’я, радості, бадьорості духу, любові та підтримки від чималої родини, мирного неба над головою та ще довгих років життя.
«Складну життєву дорогу Ви пройшли гідно, були учасником історичних подій і працювали на благо майбутнього покоління. Низький уклін вашій життєвій мудрості, багатому досвіду, незламності перед лихоліттями війни», - сказала у своєму вітальному слові Юлія Солонець.

Шановний ювіляре! Працівники Обласного центру народної творчості приєднуються до суцвіття привітань, щиро бажають Вам здоров’я, благополуччя, добра і достатку, творчого натхнення і невичерпної енергії. Хай Ваша невтомність, високий професіоналізм і бажання творити прекрасне завжди супроводжують Вас. Зі святом!






QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Різне | Переглядів: 77 | Додав: lena | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Листопад 2020  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини

Статистика


О.Майшев © 2021 | Чернігівський обласний центр народної творчості.