Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2020 » Жовтень » 8 » Обласний центр народної творчості запрошує всіх бажаючих на цікаві заняття з народних ремесел
Обласний центр народної творчості запрошує всіх бажаючих на цікаві заняття з народних ремесел
12:30
Відділ розвитку народних ремесел та художніх промислів, який входить до структури Обласного центру народної творчості і налічує 8 студій: студія художнього розпису, студія кераміки, студія художньої обробки шкіри, студія декоративної різьби по дереву, студія ляльки-мотанки, студія кераміки, студія плетіння (художні вироби із лози, соломки, рогози), студія художньої обробки металу.

Робота кожної студії дуже цікава і своєрідна, вона потребує уваги та любові до мистецтва, як вихованців так і керівників. А керівники є відомими майстрами образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, учасники всеукраїнських виставок народного мистецтва, роботи яких постійно експонуються на міських, обласних, всеукраїнських та міжнародних виставках.

Запрошуємо віх бажаючих долучитися до прекрасного світу мистецтва!


Ми будемо раді, якщо завітавши до нас, ваше бажання навчитися мистецької творчості переросте у справжній професіоналізм.
Наша адреса: м.Чернігів, вул.Толстого, 116. Тел. (0462)-654-109.
Ласкаво просимо!


Студія художнього розпису


Студію художнього розпису очолює Ваценко Маріанна Володимирівна. Вона з сім'ї творчої інтелігенції, випускниця Чернігівської художньої школи. Майстерності навчалась у відомих педагогів: Олександра Івановича Білозора, Людмили Василівни Койдан, Тетяни Миколаївни Федоритенко.
Високий професіоналізм та творчий досвід Маріанни Володимирівни сприяв організації Студії художнього розпису на найвищому рівні. Вражає, що студійці, за дуже короткий термін навчаються азам петриківського розпису, писанкарству, живопису. Діти досконало відтворюють композиції будь-якої складності.
Учні студії художнього розпису постійно беруть участь у Всеукраїнських, регіональних та міських виставках. А майстер-клас під керівництвом Маріанни Володимирівни відбуваються на високому рівні!



QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 35 | Додав: lena | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Жовтень 2020  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини

Статистика


О.Майшев © 2020 | Чернігівський обласний центр народної творчості.