Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2017 » Вересень » 10 » Відбулося ХІ мистецьке свято "Качанівські музи"
Відбулося ХІ мистецьке свято "Качанівські музи"
20:08
9 вересня на Ічнянщині відбулося ХІ мистецьке свято "Качанівські музи", на якому продемонстрували свою майстерність провідні музичні колективи чернігівського краю і не тільки.
До уваги гостей та відвідувачів на території заповідника були розгорнуті численні виставки майстрів декоративно-прикладного мистецтва Чернігівщини. На сцені перед глядачами виступали як професійні колективи з Чернігова, Ніжина так і народно-аматорські колективи громад Ічнянського району.
Свято стало місцем зустрічі багатьох мистецьких діячів. Мальовнича природа зачаровувала митців. На сьогодні палац є справжньою окрасою не тільки Качанівки, а й всієї України. Цьогорічне святкування приурочене до святкуванню 26 річниці незалежності України, 36-річчю утворення Національного історико-культурного заповідника «Качанівка» та свята «Качанівські музи».
Численним глядачам та шанувальникам народного мистецтва була запропонована велика, різноманітна концертна програма за участю Ніжинського коледжу культури і мистецтв ім. М.К.Заньковецької, фольклорного ансамблю КНУКіМ «Кралиця», творчих колективів Парафіївської об’єднаної територіальної громади, художніх колективів Ічнянського РБК, естрадно-циркової програми Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтва, естрадної програми Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм. Гості свята оглянули виставку-продаж виробів майстрів народних ремесел, ознайомилися з експозицією Національного історико-культурного заповідника «Качанівка».
Неочікуваним сюрпризом став салют, що яскраво спалахував на вечірньому небі і порадував кожного. Ще довго біля палацу панувала святкова атмосфера, гучно лунали пісні, охочі танцювали, і можна сказати, що так не хотілося, щоб закінчився цей гарний святковий день.

Юлія Солонець
в.о. директора ОМЦНЗКіМ













QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Всеукраїнські заходи | Переглядів: 800 | Додав: Nadiy | Теги: качанівські музи 2017 | Рейтинг: 1.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Вересень 2017  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини

Статистика


О.Майшев © 2022 | Чернігівський обласний центр народної творчості.