Головна » 2017 » Липень » 4 » "Територія активної молоді" на Голубих озерах.
"Територія активної молоді" на Голубих озерах.
10:11
Протягом трьох днів, з 29 червня по 1 липня, активна молодь Чернігівщини на території комплексу «Голубі озера», що на Ріпкинщині, мала змогу відпочити, показати свої спортивні вміння, відродити та підтримати українські традиції, долучитись до різних актуальних тематичних тренінгів. Серед учасників «Території активної молоді – ТАМ» – молодь із 22 районів, міст області та об’єднаних територіальних громад, а також регіональне представництво Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Студентська республіка». Уже традиційно ТАМ проводиться з метою підвищення національного духу та патріотичного виховання молоді, створення можливостей для самореалізації та розкриття її творчого потенціалу.
Програма заходу була насиченою, а кожен із учасників табору зміг проявити, реалізувати та показати себе з найкращої сторони, беручи участь у всіх локаціях. У «Родинному фестивалі» молоді пари згадували обітниці подружнього життя, ділилися власними сімейними традиціями. Корисну та нову інформацію про сучасне рабство молоді люди дізналися з тренінгу «Подорожуй безпечно. Працюй легально!». Тренінгова програма представників громадського руху «Студентська республіка» спрямована на підготовку до переналаштування системи освіти, що стимулюватиме сучасну молодь до позитивних змін. Тому так важливо на таких молодіжних зібраннях розповідати про те, що кожен із нас може зробити у цій ситуації. Попрацювавши на тренінгах, молодь взяла участь у військово-патріотичному навчанні з тактичної медицини та стрілецькій підготовці, у квестах спортивного орієнтування, у змаганнях «Веселі старти», з пляжного волейболу. За підсумками спортивних змагань, почесні грамоти, медалі, кубки отримали найактивніші райони. Перше місце отримала команда Бобровицького району, друге місце – команда Борзнянського району і третє місце виборола команда Куликівського району. «ТАМівці» активно попрацювали, провели час весело та з користю, знайшли нових друзів й отримали масу нових вражень. Після закінчення заходу «Територія активної молоді» втілюватиме молодіжні проекти в своїх районах.

Джерело: http://cheline.com.ua/news/society/teritoriya-aktivnoyi-molodi-tam-zibrala-molod-iz-22-rajoniv-83786
© Чeline | cheline.com.ua/
До "Території активної молоді" долучились і народні майстри та художники м.Чернігова, організовані ОМЦ навчальних закладів культури і мистецтв. Традиційні ремесла та сувенірну продукцію представили Центр народних ремесел для дітей та юнацтва, "Алея майстрів м.Чернігова",ГО "Ліга ділових та професійних жінок м.Чернігова". Різножанрові колоритні, яскраві композиції, як завжди продемонструвало народно-аматорське творче об'єднання художників художників "Деснянська палітра".









Фото Леоніда Віленського



QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 488 | Додав: Nadiy | Теги: народні майстри, Територія активної молоді, Голубі озера | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Липень 2017  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Пошук

>

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Культурний простір

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини
Чернігівський музей-заповідник М.М.Коцюбинського
веб-портал "Європейська Україна"
новини "Чернігівський Формат"

Вітаємо!

Сьогодні: День Народження:
MichaelAreli(40), Allannathe(38)
Вітаємо!

Статистика


Rambler's Top100

О.Майшев © 2020 | Чернігівський обласний центр народної творчості.