Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2017 » Травень » 30 » Пізнання історичних принад Сновщини
Пізнання історичних принад Сновщини
15:05
Дякувати Богові за бездощову погоду 27 травня 2017 року найактивніші і найпатріотичніші члени «Кримської громади», їх друзі, волонтери та сім’ї учасників АТО здійснили черговий пізнавально-виховний вояж по історичних місцях Чернігівщини. Цього разу вони відвідали місця партизанської слави, де в роки Другої світової війни партизани під проводом О.Федорова та М.Попудренка вели активну боротьбу проти німців. Нині це «Музейно - меморіальний комплекс партизанської слави «Лісоград». В наших дорослих і маленьких туристів була можливість поринути в історичне минуле, побувати у відреставрованих і новозбудованих землянках, окопах, разом поспівати воєнних пісень, відвідати партизанського кулішу та інших смачних страв з партизанської печі, пограти в патріотичні квест-ігри, відвідати гордість Сновського району – Локомотивне депо.
Величезна подяка всім хто долучився до організації і всім зустрічаючим за дуже щиру гостинність, креативну подачу як історичного, так і сучасного матеріалу. Щиро дякуєм Валентину Василівну, яка приклала максимум зусиль, щоб всі присутні залишились дуже задоволені, про що зазначила у своєму дописі керівник ГО «Кримська громада» Світлана Кузіна:
«Коллектив ГО "Кримська Громада" ,а також наші гості родини воїнів АТО відвідали музейний комплекс Лісоград,музей Депо та інші. Велику подяку за допомогу в організації єкскурсії висловлюємо Олександру Володимировичу Левочко — директору Департаменту культури і туризму, національностей та релігій ОДА, Борщенко Поліні Іванівні ,Спасік Володимиру Петровичу директору музею Лісоград, Добненко Натальї Михайлівні нач. відділу культури в м.Сновськ.
. Завдяки нашій спільній праці та взаємодії родини Атовців та переселенців отримали велике задоволення та дізналися багато нового із історіі нашого краю, знайшли нових знайомих та добре провели час».

Інформацію підготувала
провідний методист по проботі з національними меншинами
Поліна Борщенко.













QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: В єдиному колі | Переглядів: 428 | Додав: lena | Теги: КРИМСЬКА ГРОМАДА Чернігів | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Травень 2017  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини

Статистика


О.Майшев © 2020 | Чернігівський обласний центр народної творчості.