Головна » 2015 » Вересень » 22 » Святкування Дня міста Чернігова
Святкування Дня міста Чернігова
15:50
20 вересня 2015 року у м.Чернігові у центральному міському парку культури і відпочинку відбулося грандіозне масштабне дійство. У сонячну, майже літню погоду тут відбувалося водночас аж три святкові заходи, приурочені до святкування Дня міста Чернігова:
- Фестиваль творчої молоді «Чернігів the best»;
- Фестиваль молока;
- Фестиваль вуличної їжі.
Обласний навчально-методичний центр культури і мистецтв прийняв активну участь в організації та підготовці цих фестивалів.
Маленьких гостей заходів зустрічав цілий спектр найрізноманітніших дитячих конкурсів та забав: аквагрим, твістінг, збиранні пазлів, майстер-класи з плетіння браслетів з українською символікою, ігри з аніматорами та багато іншого.
Виставки-ярмарки, розташовані по всій території парку вітали гостей та учасників фестивалів. Величезне розмаїття найрізноманітніших видів декоративно-прикладного мистецтва: від традиційних до сучасних були представлені майстрами народної творчості нашого краю. Лозоплетіння, дереворізьблення, соломоплетіння, художній розпис, кераміка, вишивка, ляльки-мотанки, народні музичні інструменти, вироби зі шкіри, вишивка стрічками, бісероплетіння, канзаші, вітражі, вироби з полімерної глини і т.д. – все це і набагато більше можна було побачити на святковому дійстві.
З захватом глядачі приймали участь у майстер-класах з гончарства, випробовуючи свої сили у створенні глиняних виробів на гончарних кругах.
На фестивалі молока відвідувачі могли придбати різноманітну молочну продукцію, а для найменших глядачів особливо захопливими були невеличкі імпровізовані загони, де знаходилися дитинчата свійських тварин.
Фестиваль вуличної їжі смачно здалеку приваблював глядачів неймовірними ароматами і пригощав відвідувачів фестивалю смачним стравами.
Фестиваль «Чернігів the best» представив яскраву та захоплюючу концертну програму, учасниками якої стали талановиті юнаки та дівчата нашого міста. Фінал концерту завершився феєричним виступом одних з найяскравіших зірок української естради, улюбленців публіки – Потапа і Насті Каменських.
Сонячний погожий день, чудова музика, різнобарв'я виставок і майстер-класів та смачна кухня – все разом це склало неймовірно яскраве, цікаве та захоплююче святкове дійство, яке гості фестивалів запам'ятають на довгий час.











QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події міста | Переглядів: 227 | Додав: lena | Теги: День міста | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Вересень 2015  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Пошук



Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Культурний простір

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини
Чернігівський музей-заповідник М.М.Коцюбинського
веб-портал "Європейська Україна"
новини "Чернігівський Формат"

Вітаємо!

Сьогодні: День Народження:
Nikexes(35), innelya(32)
Вітаємо!

Статистика


Rambler's Top100

О.Майшев © 2016 | Чернігівський обласний навчально-методичний центр культури і мистецтв.