Головна » 2013 » Жовтень » 8 » Перший обласний семінар-практикум для керівників і учасників аматорських театральних колективів.
Перший обласний семінар-практикум для керівників і учасників аматорських театральних колективів.
13:08
2-3 жовтня в Чернігові відбувся перший обласний семінар-практикум для керівників і учасників аматорських театральних колективів за підтримки керівництва Чернігівського академічного українського музично–драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка та Управлінням культури міської ради. Організатором семінару виступила Благодійна організація допомоги обдарованим дітям м. Чернігова.
В перший день учасники познайомилися з професором Російської академії театрального мистецтва, заслуженим діячем мистецтв Росії, народним артистом Росії, керівником Московського молодіжного театру – В'ячеславом Спесивцевим і відвідали майстер–клас з акторської майстерності від акторів Московського Молодіжного Театру.
У другій половині дня майстер-клас за темою «Сценічна дія» проводив художній керівник – головний режисер Чернігівського академічного українського музично–драматичного театру ім. Т.Г. Шевченко – Андрій Бакіров. Але окрім цієї теми вищезгаданий художній керівник торкнувся інших важливих питань, що стосуються акторів і режисерів театрів.
У фіналі першого дня учасники семінару подивились спектакль «Маруся Чурай» у виконанні акторів Театру юного актора «Авації» м. Чернігова - Альони Ступак та Інги Бачинської (Будинок культури і худ. творчості для дітей, юнацтва і молоді (р-н Шерстянка)) - керівник Жанна Бачинська, і взяли участь в обговоренні даної роботи.
Наступного дня слухачі відвідали майстер – клас з вокалу від народної артистки України Лариси Роговец, де отримали багато корисних порад щодо використання голосових даних.
Увечері в Чернігівському академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т.Г. Шевченко Московським молодіжним театром була представлена вистава «Війна та мир» за мотивами твору Л. Толстого. По закінченню якої, учасники семінару знову мали змогу поділитися своїми враженнями, а Андрій Бакіров підвів підсумки першого обласного семінару-практикуму для керівників та учасників аматорських театрів.
На семінарі були присутні такі колективи міста: ТЮА «Авації», театр-студія «Біла валіза», театр «Ілюмінатор», «Театр «23» та ін., а також колектив з міста Прилуки - Зразкова театральна студія «Казкар».

Вл.інф.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 816 | Додав: Irina | Теги: семінар для аматорських театрів | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Жовтень 2013  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Пошук

>

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Культурний простір

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини
Чернігівський музей-заповідник М.М.Коцюбинського
веб-портал "Європейська Україна"
новини "Чернігівський Формат"

Вітаємо!

Сьогодні: День Народження:
PhilipKip(33), Henryvef(34), Bomniebox(45)
Вітаємо!

Статистика


Rambler's Top100

О.Майшев © 2020 | Чернігівський обласний центр народної творчості.