Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2012 » Липень » 3 » День молоді у Срібному
День молоді у Срібному
15:22
Pозпочалося свято традиційними конкурсами, які підготував і провів районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді: родинного малюнку на асфальті, (переможцями конкурсу стала сім’я Паршиних), найоригінальнішого дитячого візочку, (переможець – сім’я Солорєвих) та дитячих перегонів для малюків до одного року, (перемогла сім’я Зарічних). Наступним етапом святкування було музичне шоу «Караоке на майдані» від районного будинку культури. Бажання перемоги, володіння гарним, сильним голосом, харизмою, надійною підтримкою глядача, а ще певною матеріальною підтримкою (що виявилося не менш важливим), вивели трьох кращих учасниць в передфінальний тур. Потішили гарною піснею присутніх жителька Срібного Тамара Семенко та гостя з смт. Тростянець Ічнянського району – Інна. А звання «Кращої співачки Срібнянського майдану» та головний приз (м’яку іграшку) отримала Ярослава Жук з Срібного. Заохочувальними ж призами були нагороджені всі учасниці.
Цього ж дня відбулися футбольний турнір за кубок «Молодість» між збірними командами Гриціївки-Побочіївки, Харитонівки, Карпилівки, Подолу, Срібного та Гурбинець та змагання з волейболу серед жіночих команд. Організаторами обох турнірів виступили Срібнянська селищна рада та відділ у справах сім'ї молоді та спорту райдержадміністрації, а спонсором - селищна рада, яка забезпечила нагородження переможців.
Переможцем футбольного турніру та володарем кубка "Молодість” стала команда з Гурбинець
Кубки, дипломи, премії переможцям та кращим гравцям вручив під час святкових заходів на центральній площі Срібного селищний голова О.П.Куделя.
Голова райдержадміністрації О.Д.Власенко та селищний голова О.П.Куделя привітали жителів Срібнянщини та гостей свята з Днем молоді. О. П. Куделя вручив грамоти селищної ради кращим представникам молоді за досягнення у спорті, за активну життєву позицію. В продовження святкувань на сцені центральної площі відбувся святковий концерт за участю молодих вконавців району, лаурета Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів - народного театру естради «Камертон» та Олександра Дубовика та з міста Прилуки.
Спонсорами свята виступили СТОВ "Батьківщина” (директор товариства, депутат обласної ради О. М. Дмитренко), СТОВ "Дружба-Нова” (генеральний директор товариства, депутат обласної ради С. А. Гайдай), ТОВ "Обрій” (директор товариства В. М. Мостовий) та Срібнянська селищна рада. Концертна програма завершилася яскравими спалахами феєрверків. А далі на всіх ще чекала танцювальна програма.








QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 919 | Додав: Irina | Теги: Срібне, День молоді | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Липень 2012  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини

Статистика


О.Майшев © 2021 | Чернігівський обласний центр народної творчості.