Головна » 2012 » Лютий » 15 » Всеукраїнський фестиваль-конкурс сучасної естрадної пісні «Пісенний вернісаж – 2012»
Всеукраїнський фестиваль-конкурс сучасної естрадної пісні «Пісенний вернісаж – 2012»
11:26
23 лютого 2012 року в місті Київ пройде XXVI Всеукраїнський фестиваль-конкурс сучасної естрадної пісні «Пісенний вернісаж – 2012», до участі в якому запрошуються автори та виконавці з усіх регіонів України та зарубіжжя. Фестиваль проводиться щорічно у Національному палаці «Україна», з метою повноцінного показу досягнень сучасної естрадної української пісні за участі авторів та виконавців.

У межах фестивалю проводяться конкурсні прослуховування аудіозаписів, цьогоріч з 05 січня, під час яких визначаються переможці – лауреати і дипломанти, які беруть участь у заключних гала-концертах у Національному палаці «Україна». Для оцінки учасників конкурсу створюється журі, до складу якого входять провідні фахівці в жанрі пісні: композитори, поети, виконавці, музикознавці, а також представники співзасновників Фестивалю, творчих спілок та засобів масової інформації. Склад журі щорічно оновлюється. До оцінки виступів конкурсантів залучаються і глядачі (слухачі), учасники інтерактивних опитувань, популярних теле – і радіопрограм. Заключні гала-концерти транслюються Національними теле- і радіокомпаніями України, із наступним відтворенням у ефірі в Україні й за кордоном протягом року відеоверсій та радіокомпозицій, широким висвітленням у друкованих ЗМІ. Переможці Фестивалю отримають дипломи лауреатів і дипломантів фестивалю, спеціальні призи журі, Оргкомітету, творчих спілок, меценатів.

Співзасновниками Фестивалю «Пісенний вернісаж» є творча спілка «Асоціація діячів естрадного мистецтва України», Міністерство культури і туризму України, Федерація профспілок України, Київська міська державна адміністрація, Київська обласна державна адміністрація, національна телекомпанія України, національна радіокомпанія України, Агентство охорони прав виконавців.

Інформаційне забезпечення Фестивалю здійснюють Національні теле- і радіокомпанії України, ТРК «Київ», Київська державна ТРК, газета «Голос України», «Урядовий кур’єр», «Столиця», «Хрещатик», «Культура і життя», «Сільські вісті», «Демократична Україна», «Українська музична газета», «Літературна Україна», «Говорить і показує Україна» тощо, журнали «Дніпро», «Українська культура», «Музика», «Україна», «Українські регіони», «Київ» тощо.

Фінансування фестивалю «Пісенний вернісаж» здійснюється за рахунок співзасновників, благодійних фондів, спонсорів.

Заявки приймаються за адресою: 010001, Україна, м. Київ-1, вул. Хрещатик, 22, а/с В-393; тел. (050) 358-67-78, (095)794-03-52; e-mail: [email protected].Довідки за телефоном: (095)794-03-52 (Дехтяренко Леонід Федорович, директор – розпорядник Фестивалю).


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Всеукраїнські заходи | Переглядів: 956 | Додав: nata | Теги: Пісенний вернісаж-2012 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Лютий 2012  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29

Пошук

>

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Культурний простір

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини
Чернігівський музей-заповідник М.М.Коцюбинського
веб-портал "Європейська Україна"
новини "Чернігівський Формат"

Вітаємо!

Сьогодні: День Народження:
PhilipKip(33), Henryvef(34), Bomniebox(45)
Вітаємо!

Статистика


Rambler's Top100

О.Майшев © 2020 | Чернігівський обласний центр народної творчості.