Головна » 2009 » Липень » 23 » Вітаємо переможця Всеукраїнського конкурсу "Податки очима дітей - 2009".
Вітаємо переможця Всеукраїнського конкурсу "Податки очима дітей - 2009".
18:49

Підведено підсумки Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Податки очима дітей-2009», ініційований Державною податковою адміністрацією України. Журі у складі відомих художників, мистецтвознавців, діячів культури, керівників провідних засобів масової інформації, закладів мистецтв та підприємств і організацій оголосило переможців творчого конкурсу. Серед них – учень студії художнього дереворізьблення Центру народних ремесел для дітей та юнацтва (ОНМЦКіМ) - Стрижак Андрій (керівник-Каменецький А.Г., член НСМНМУ, лауреат премії Костя Широцького, переможець Президентського гранту 2007р. серед творчої молоді).
Визначалися переможці за трьома віковими категоріями із числа авторів художніх, літературних творів та творів декоративно-прикладного мистецтва. До участі у творчому змаганні запрошувалися діти віком 6-15 років. На конкурс було надіслано майже 30 тис.робіт. 240 робіт посіли перші місця у регіональних конкурсах. 90 переможців отримали путівки до дитячого санаторно-оздоровчого центру «Маяк» у м.Євпаторія (в тому числі й Стрижак Андрій) терміном на 14 днів. Так з 31.08.09 року в таборі діти будуть не тільки відпочивати, а й брати участь в різноманітних конкурсах, які завершаться великим концертом та нагородженням переможців.
Даний конкурс дає можливість розвивати усі види творчості. Дитячий погляд на дорослі речі-можливість ще раз наголосити на необхідності сплати податків. Держава є міцною тоді,коли громодяни сплачують податки і, відповідно, наповнюють бюджет країни та місцевих громад, -наголосив заступник Голови ДПА України Сергій Лєкарь, заступник голови журі конкурсу.
Співорганізаторами конкурсу виступили Асоціація платників податків України та Центральна рада Всеукраїнської профспілки працівників ОДПС. Конкурс підтримали ряд провідних українських компаній-партнерів податківців у виховній справі.
Завершальною частиною конкурсу стане виставка творчих робіт учасників, відкриття якої заплановане на вересень цього року.
Творчий колектив ОНМЦКіМ щиро вітає переможця та його керівника за таку високу оцінку творчості на державному рівні. Бажаємо й надалі вам творчих злетів та нових мистецьких задумів в ім’я збереження та відродження українських традицій.
Інформацію підготувала:
провідний методист ОНМЦКіМ
Надія Заваліна.



QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Всеукраїнські заходи | Переглядів: 1283 | Додав: Nadiy | Теги: конкурс, податки | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Липень 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Пошук

>

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Культурний простір

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини
Чернігівський музей-заповідник М.М.Коцюбинського
веб-портал "Європейська Україна"
новини "Чернігівський Формат"

Вітаємо!

Сьогодні: День Народження:
PhilipKip(33), Henryvef(34), Bomniebox(45)
Вітаємо!

Статистика


Rambler's Top100

О.Майшев © 2020 | Чернігівський обласний центр народної творчості.