Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2020 » Жовтень » 15 » Свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, День утворення Української Повстанської Армії, а віднедавна й День захисника
Свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, День утворення Української Повстанської Армії, а віднедавна й День захисника
12:15
В історії нашої Батьківщини є багато подій, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі.
14 жовтня – важлива дата. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, День утворення Української Повстанської Армії, а віднедавна й День захисника України.

В цей святковий день, у Чернігові втретє проходив літературний фестиваль «Покровська книжкова толока». Урочисте відкриття фестивалю відбулося на Малій міській сцені, що на Алеї Героїв.
Протягом дня тривала насичена програма для відвідувачів. На Алеї Героїв проходила виставка-продаж книг українських видавництв та виставка «Старі книги про Чернігів», автограф-сесії письменників, ярмарок «майстрів handmade», працювали дитячі локації, фотозони тощо. На Малій міській сцені виступали поети, письменники та місцеві виконавці. А у дворику біля Центральної міської бібліотеки ім.М.М.Коцюбинського проходила, зокрема, виставка Чернігівського центру поліської автентики та різні презентації.
Ще одним сюрпризом для чернігівців та гостей міста стала презентація робіт та цікаві майстер-класи майстрів Обласного центру народної творчості.

«Ми запрошуємо чернігівців бути не лише глядачами, а й безпосередньо учасниками свята і брати участь у майстер-класах, приносити свої роботи і долучатися до багатства українського таланту та української творчості», - сказала директорка КЗ «Обласний центр народної творчості» ЧОР Юлія Солонець.











QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Всеукраїнські заходи | Переглядів: 180 | Додав: lena | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Жовтень 2020  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини

Статистика


О.Майшев © 2021 | Чернігівський обласний центр народної творчості.