Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2018 » Квітень » 17 » Четвертий рік поспіль, героїв АТО, які віддали своє життя захищаючи цілісність і незалежність, вшановували на міському кладовищі Яцево
Четвертий рік поспіль, героїв АТО, які віддали своє життя захищаючи цілісність і незалежність, вшановували на міському кладовищі Яцево
11:25
15 квітня на кладовищі Яцево відбулись заходи із вшанування воїнів України, які віддали своє життя захищаючи Батьківщину. Віддати шану зібрались близькі військовослужбовців, представники різних військових формувань та правоохоронних відомств.
Наразі на кладовищі Яцево покоїться більше 40-ка Героїв, загалом, починаючи з 2014 року загинуло 165 хлопців з Чернігівської області.
Під час поминального заходу поіменно згадали всіх загиблих чернігівських героїв та хвилиною мовчання вшанували їх пам’ять.
Біля могил загиблих бійців АТО капелан та волонтер, священик Катерининської церкви Чернігова отець Євген провів поминальну літію. Слова вдячності за неоціненний подвиг лунали від представників влади та побратимів.
Вшановуючи пам'ять загиблих, керівники області та міста, інші учасники пам’ятного заходу поклали квіти до могили молодшого сержанта Збройних Сил України Дмитра Сискова, який загинув на Донбасі в лютому цього року. Зараз він останній з похованих у цьому секторі героїв-чернігівців.
Після проникливого вірша у виконанні Олени Белеванцевої, матері загиблого старшого солдата 13 окремого мотопіхотного батальйону Володимира Близнюка, учасники заходу випустили голубів та символічні білі кульки, які поринули у блакитне чернігівське небо як безсмертні душі наших героїв.















QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події міста | Переглядів: 476 | Додав: lena | Теги: Вшанування пам'яті Героїв АТО | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Квітень 2018  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини

Статистика


О.Майшев © 2020 | Чернігівський обласний центр народної творчості.