Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2014 » Грудень » 8 » Військова слава України.
Військова слава України.
17:34
Патріотично-творчий проект «З Україною в серці» вітав воїнів 169 Навчального центру «Десна» з Днем Збройних сил України.6 грудня в День Збройних сил України патріотично-творчий проект «З Україною в серці» в підтримку бойового та морального духу воїнів Батальйонів територіальної оборони м. Чернігова представив концертну програму «Військова слава України», що проходила в Будинку офіцерів 169 Навчального центру сухопутних військ смт. Десна, Козелецького району.
Організували та провели святкову програму для наших воїнів «Чернігівський обласний навчально-методичний центр культури і мистецтв» - директор Заваліна Надія Петрівна та «Творча Агенція «Калита-Мюзік», що працює при центрі - керівники Ольга Коцур та Володимир Макеєв.Партнерами проекту виступили Чернігівський обласний філармонійний центр фестивалів та концертних програм, час опис «Північний вектор» відділ культури і туризму Чернігівської районної адміністрації та Студентська координаційна рада в Чернігівської області в особі Руслана Микаілова.
В концертній програмі приймали участь:
- заслужений артист України Володимир Гришин;
- Балетна група Чернігівського Академічного українського народного хору (балетмейстер- заслужена артистка України- Людмила Джим);
- студія сучасного танцю «Бродвей» (керівник – Тетяна Слобідська-Кислиця)
- відома Чернігівська співачка Юлія Жерневська;
- солістка творчої агенції «Калита - Мюзік» - Ірина Лагойко;
- солістка творчої агенції «Калита - Мюзік» - Людмила Ільченко;
- солістка творчої агенції «Калита - Мюзік» - Тетяна Сидоренко;
- учасники творчої агенції «Калита – Мюзік» - акустичний проект «Voice of Mind»;
- автор - виконавець Володимир Нефедов м. Чернігів;
- студенткаЧернігівського музичного училища ім.. Л. Ревуцького – Анжеліка Кириєнко.
Святкова програма була різножанровою: танцювальні номери, пісні патріотичної тематики, ліричні пісні та інструментальна музика. Оваціями зал зустрів партнера проекту «З Україною в серці», соліста Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм Володимира Гришина, котрий представляв свою творчість такими піснями:«Боже, дай Україні волю», «Душа козака».
Окрасою програми були виступи Балетної групи Чернігівського Академічного українського народного хору зі своїми запальними танцювальними композиціями «Їхав козак», «Сіверська полька» та «Гопак». Також родзинкою програми була студія сучасного танцю «Бродвей» Навчального центру ПТО з композиціями «Пінгвіни» та «Намалюю тобі Зорі».
Додала енергії, радісних та приємних моментів військовим своїм чудовим виступом відома Чернігівська співачка – Юлія Жерневська, виконавши пісні «Як у нас на Україні» та «То любов». Також слід сказати за учасників та солістів «Творчої Агенції «Калита-Мюзік» - акустичний гурт «Voice of Mind», у складі Ольги Швед та Леоніда Бівалькевича, котрі презентували авторську пісню «Ми за мирну Україну», Людмилу Ільченко, що потужно та в характері виконала фінальну композицію «Україна», гітариста Володимира Нефедова з інструментальним твором, Тетяну Сидоренко, емоційно та в характері виконала пісню «Я стану морем».
Фольклорний блок в концерті представляла солістка «Творчої Агенції «Калита - Мюзік» - Ірина Лагойко, виконані номери «Повій вітре» та «Чи я тобі не казала» були чудово сприйняті глядачами.
Одним із емоційно-напружених номерів концертної програми «Військова слава України» був пісений твір «Стрілецький романс», що виконав на прохання сослуживців Володимир Гришинин, в честь загиблих під Дебальцево офіцерів та солдатів 169 Навчального центру «Десна» майора Рвачева, підполковника Яжука, Яна Лупікса та Олександра Бутька.
Радісним та хвилюючим моментом програми було вручення розмальованих листівок, оберегів та малюнків від вихованців «Студії образотворчого мистецтва та декоративної оброби шкіри» (керівник – Наталія Войстрикова), Центру народних ремесел для дітей та юнацтва, з підписами та побажаннями скорішого повернення з АТО нашим військовим.
Хочеться висловити слова вдячності за організацію та підтримку проекту «З Україною в серці» , директору Чернігівського обласного навчально-методичний центру культури і мистецтв Заваліній Надії Петрівні, обласному філармонійному центру та всім, талановитим і творчим особистостям, котрі підтримували та прийняли активну участь в концертній програмі до Дня Збройних сил України , з почесною міссією підтримки морального та бойового духу наших воїнів-земляків.

Інформацію підготував –
провідний методист ОНМЦКіМ,
керівник ТА «Калита-Мюзік»-
Володимрир Макеєв

фото Л.Віленського
































[/r]


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 967 | Додав: lena | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Грудень 2014  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини

Статистика


О.Майшев © 2021 | Чернігівський обласний центр народної творчості.