Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2014 » Червень » 20 » Повернулися з перемогою
Повернулися з перемогою
12:37
В місті Климовичі Могильовської області Республіки Білорусь відбувся ХIV Міжнародний фестиваль-конкурс дитячої творчості «Золота бджілка». Це традиційне свято юних виконавців займає чільне місце в культурному житті країни. За період проведення цього фестивалю в ньому взяли участь діти з 20 країн світу. Цього року сюди прибули творчі колективи та окремі виконавці з Киргизстану, Китаю, Казахстану, Латвіії, Молдови, Росії, Туркмеиістану, Узбекистану, України, Фінляндії та всіх областей Білорусі.До складу журі увійшли представники всіх країн-учасниць. З боку України це були заслужений артист України Валерій Кирилюк та провідний методист з розвитку народних ремесел Центру ремесел ОНМЦКіМ Яна Погребнюк.
А в конкурсній програмі Україну представляв зразковий дитячий вокально-хореографічний театр «Калинонька» Ніжинського будинку культури.
В рамках фестивалю відбулося багато цікавих заходів. Зокрема, концертна програма «Веселкова країна дитинства».
Цікавою для закордонних гостей була виставка-продаж виробів учнів «Могильовщина майстрова», з облаштованими майстернями, демонстрацією технологічного процесу виготовлення цих виробів, а також виставки конкурсних робіт учасників фестивалю декоративно-прикладного мистецтва «Академія дитячої творчості» та образотворчого мистецтва «Чарівні барви мистецтва».
Після конкурсних програм були проведені майстер-класи членів Міжнародного журі для керівників хореографічних колективів.
Завершився ХIV Міжнародний фестиваль-конкурс дитячої творчості «Золота бджілка» гала-концертом його переможців «Ми – діти світу». Приємно, що в їх числі був і зразковий дитячий вокально-хореографічний театр «Калинонька» Ніжинського будинку культури.

Валерій КИРИЛЮК,
головний балетмейстер ОНМЦКіМ









QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Міжнародні заходи | Переглядів: 640 | Додав: Irina | Теги: Міжнародний фестиваль-конкурс дитяч, зразковий дитячий вокально-хореогра | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Червень 2014  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини

Статистика


О.Майшев © 2021 | Чернігівський обласний центр народної творчості.