Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2014 » Червень » 13 » "Таланти багатодітної родини 2014 р."
"Таланти багатодітної родини 2014 р."
10:44
12 червня 2014 року у Чернiговi вiдбувся ХІ обласний відбірковий етап Всеукраїнського конкурсу-фестивалю "Таланти багатодітної родини ”, за підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА, обласного навчально-методичного центру культури і мистецтв.
Активну участь у конкурсі приймали талановиті та обдаровані діти віком від 9-16 років із багатодітних сімей міста Чернігова та області. Учасники брали участь у рамках відбіркового туру в номінаціях: вокальне мистецтво, патріотична пісня, хореографія, музичне виконання, образотворче мистецтво, художнє та авторське виконання, оригiнальний жанр та декоративно-прикладне мистецтво.
Учень студії «Виготовлення та реставрації народних музичних інструментів» (керівник студії Олександр Бешун) Центру народних ремесел для дітей та юнацтва, Мирослав Маховик прийняв участь у конкурсі та отримав І місце у номінації декоративно-прикладне мистецтво.
Мирослав не лише подав на конкурс відреставровані власноруч музичні інструменти, але й зіграв на них невеличкий номер «Оnli Time» за підтримки старшого брата Євгенія Маховика. Музичний номер було виконано на музичних інструменах – віолончель та гітара.
Переможці цьогорічного конкурсу, які вибороли призові місця, братимуть участь у завершальному етапі конкурсу у вересні 2014 року у дитячому Центрі «Молода гвардія» (місто Одеса).
Інформацію підготувала: провідний методист по розвитку народних ремесел, веденню виставкової діяльності Центру народних ремесел для дітей та юнацтва (ОНМЦКіМ)
Яна Погребнюк



QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Всеукраїнські заходи | Переглядів: 750 | Додав: jana | Теги: Таланти багатодітної родини- 2014 р, центр ремесел | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Червень 2014  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини

Статистика


О.Майшев © 2021 | Чернігівський обласний центр народної творчості.