Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2014 » Березень » 13 » ХVІІ Всеукраїнський телевізійний фестиваль дитячого, юнацького і молодіжного мистецтва «Азовські вітрила - 2014».
ХVІІ Всеукраїнський телевізійний фестиваль дитячого, юнацького і молодіжного мистецтва «Азовські вітрила - 2014».
11:10
12-13 липня ц.р. у м. Бердянську Запорізької області відбудеться ХVІІ Всеукраїнський телевізійний фестиваль дитячого, юнацького і молодіжного мистецтва «Азовські вітрила - 2014», за участю виконавців з усіх регіонів України і зарубіжжя.
Інформаційне забезпечення фестивалю – конкурсу здійснюють Національні теле –і радіокомпанії України, друковані засоби масової інформації, головний інформаційний спонсор – парламентська газета «Голос України».
Заявки на участь у Фестивалі необхідно надсилати до 11 липня ц.р. за адресою: 01001 м. Київ, вул.Хрещатик, 22, а/с В – 393, Асоціація діячів естрадного мистецтва України.
Всеукраїнський фестиваль мистецтв «Азовські вітрила» проводиться щороку, протягом першої декади липня у м. Бердянську Запорізької області і є мистецько-громадським заходом, покликаним сприяти піднесенню рівня патріотизму до рідного краю і міста, пропаганди кращих зразків сучасного мистецтва серед населення м. Бердянська, Запоріжжя і України, виявленню нових талановитих виконавців і авторів.
До участі у Фестивалі запрошуються провідні художні колективи і солісти, виконавці у вокальному, хореографічному, інструментальному, розмовному, цирковому жанрах.
Одним із центральних заходів Фестивалю є Всеукраїнський конкурс, у якому беруть участь професійні виконавці і ансамблі, учні і студенти спеціальних навчальних закладів мистецтва і культури України, аматори. Вік учасників не обмежується.
Учасники Конкурсу повинні підготувати 2 твори, загальним хронометражем до 10 хвилин звучання. За умовами Конкурсу, учасники можуть виступати у супроводі ансамблю (інструментального чи вокального), концертмейстера або під фонограму (1).
Фінансування фестивалю «Азовські вітрила» здійснюється за рахунок співзасновників, спонсорів, благодійних внесків учасників.


QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Всеукраїнські заходи | Переглядів: 696 | Додав: lena | Теги: «Азовські вітрила - 2014» | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Березень 2014  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини

Статистика


О.Майшев © 2021 | Чернігівський обласний центр народної творчості.