Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2013 » Травень » 13 » Відбудеться обласний семінар-практикум для керівників народних (зразкових) аматорських фольклорних колективів та методистів з фольклорного
Відбудеться обласний семінар-практикум для керівників народних (зразкових) аматорських фольклорних колективів та методистів з фольклорного
11:54
24-25 травня 2013 року відбудеться обласний дводенний семінар-практикум для керівників народних (зразкових) аматорських фольклорних колективів та методистів з фольклорного жанру.
Семінар буде проходити протягом двох днів. Заняття відбуватимуться в обласному навчально-методичному центрі культури і мистецтв, в міському Палаці культури та на виїзді в с. Салтикова-Дівиця Куликівського району в рамках ІІ районного фольклорного фестивалю «Народні скарби Куликівського краю».
Свої творчі надбання, досвід та майстерність, методику роботи з народною манерою виконання, майстер-класи, роботу з фольклорними колективами продемонструють: науковий співробітник інституту мистецтв фольклористики та етнології ім. М. Рильського Національної академії наук України, кандидат історичних наук Галина Борисівна Бондаренко, керівник народного аматорського фольклорного колективу «Криниці» Сосницького РБК, заслужений працівник культури України Ганна Іванівна Кузьменко, керівник народного аматорського колективу «Сіверяни» міського Палацу культури Якубець Олександр Михайлович, головний хормейстер ОНМЦКіМ Коцур Ольга Олексіївна.
Також учасникам семінару буде презентована нотна збірка «Співють Сосницькі «Криниці». Учасники семінару відвідають чудові краєвиди села Салтикова-Дівиця, переглянуть гарну виставку картин члена Спілки художників України Андрія Гети, побувають у туристичному клубі «Вогнище»та Краєзнавчому музеї в смт. Куликівка.

Інформацію підготувала
головний хормейстер ОНМЦКіМ
Коцур О.О.



QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Навчання | Переглядів: 1044 | Додав: nata | Теги: Фольклорний жанр, семінар-практикум | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Травень 2013  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини

Статистика


О.Майшев © 2020 | Чернігівський обласний центр народної творчості.