Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2012 » Липень » 3 » Концерт-акція "За чисті роси і ясні зорі”.
Концерт-акція "За чисті роси і ясні зорі”.
16:03
Минулої середи в районному будинку культури відбувся концерт-акція "За чисті роси і ясні зорі”. Кошти, зібрані під час концерту, підуть на спорудження у центрі Срібного пам‘ятних знаків воїнам-афганцям і ліквідаторам аварії на ЧАЕС.
В концерті-акції взяли участь голова райдержадміністрації О. Д. Власенко, голова районної ради Г. І.Голдовський, голова районної громадської організації Української спілки ветеранів Афганістану О.М.Вольвач, голова районної громадської організації інвалідів "Союз Чорнобиль України” Г. П. Гуріненко, солісти – переможці обласних та районних мистецьких конкурсів, ансамбль народної пісні районного будинку культури, Дмитро Левченко з Прилук.
При вході до глядацької зали була встановлена скринька для благодійних пожертв, куди не байдужі громадяни селища, підприємці та депутати районної ради поклали гроші. На концерт приїхала помічник народного депутата І. І. Куровського Н. С. Селецька, яка передала від депутата 10 тисяч гривень. Свої внески на виготовлення пам'ятних знаків зробили і керівники району голова райдержадміністрації О. Д. Власенко та
Г.І. Голдовський. Волонтером попрацювала дружина воїна-афганця Василя Кухаренка. Вона передала від жителів села Гурбинці на спорудження пам‘ятних знаків 500 гривень.
Всього під час концерту-акції зібрано 23 600 грн.
Ветерани Афганістану та ліквідатори Чорнобильської катастрофи щиро дякують усім, хто не залишився осторонь доброї справи, взяв участь у концерті-акції та передав кошти на будівництво у Срібному пам‘ятних знаків воїнам-афганцям та ліквідаторам аварії на ЧАЕС, керівникам району, художнику Леоніду Гомону за чудові проекти пам‘ятників та Сергію Іванченку, який згодився їх виготовити, працівникам відділу культури та будинку культури, котрі вклали багато праці, щоб концерт-акція пройшов на високому художньому рівні.








QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Регіональні заходи | Переглядів: 800 | Додав: Irina | Теги: Срібне, Концерт-акція За чисті роси і ясні | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Липень 2012  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини

Статистика


О.Майшев © 2021 | Чернігівський обласний центр народної творчості.