Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2021 » Лютий » 22 » День Святого Валентина
День Святого Валентина
16:41
День Святого Валентина – це саме той день, коли варто відірватись від сірих буднів і згадати про високе почуття, яке змушує людей робити воістину великі подвиги. А ім`я цьому почуттю – кохання…
То ж 14 лютого, в цей святковий день, дотримуючись карантинних обмежень, працівники театрального колективу "Імпровіз" КЗ "Бахмацький БК" Бахмацької міської ради презентували Бахмачанам прем'єру мюзиклу "По-модньому" за п’єсою М.Старицького, керівником і постановником якого є Крістіна Фостій. Її режисерський підхід та професійна акторська гра працівників Будинку культури додали заходу динамічності і колоритності, а також зробили свято незвичайним.
Глядачі мали змогу насолодитися особливою театральною атмосферою, неперевершеною акторською грою, яскравими декораціями, костюмами та музичним супроводом.
Вистава не залишила байдужим жодного присутнього в залі, де на протязі всього дійства панувала атмосфера веселощів та сміху. Бурхливими оплесками вони зустрічали О.Гненика в ролі Гаврила Потаповича Вареника, Н. Вовкушівську в ролі пані Дзвонарської, Крістіну та Євгена Фостій в ролях Зіньки та її нареченого Овсія, Т.Соболєву в ролі Наталки, Р.Залозного та О.Андрійко в ролях Сисоя та його мамоньки Дембицької, І.Гурин в ролі Вівді, Р.Непідберезу та О.Ситайла в ролях панів Кухленків, господарів салону «По модньому».
Серед учасників вистави був і народний аматорський фольклорно - обрядовий ансамбль "Берегиня" БК с. Піски (керівник В.Мельник), у виконанні якого чарівно звучали українські народні пісні. Ввесь музичний супровід забезпечував В.Селіков. Саме безліч позитивних глядацьких емоцій, наповненість концертної зали та прохання любителів театрального мистецтва спонукали учасників мюзиклу до повторного показу вистави в цей святковий день.
По закінченню – глядачі щиро дякували артистам за подаровані радісні хвилини та висловлювали свої побажання: побільше проводити вистав, акторами яких були б місцеві аматори.




Категорія: Бахмач | Переглядів: 36 | Додав: lena | Теги: Бахмач Чернігівщина мистецька | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Лютий 2021  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини

Статистика


О.Майшев © 2021 | Чернігівський обласний центр народної творчості.