Головна » 2020 » Січень » 20 » Свято неймовірних вражень від гостей із Чернігова та Городні
Свято неймовірних вражень від гостей із Чернігова та Городні
10:19
Перший концертний захід для широкого кола глядачів у залі Коропського будинку культури після його капітального ремонту пройшов учора ввечері, 14 січня. Зі Старим Новим роком публіку, яка за час ремонту встигла засумувати за концертами, вітали запрошені артисти. На захід зібралося чимало коропчан і гостей селища, лише поодинокі глядацькі місця залишилися вільними.
Концерт був безкоштовний, але благодійний. На вході стояла скринька, в яку гості кидали купюри для земляка – керівника духового оркестру Бориса Литвиненка, який бореться із хворобою. Дякуємо всім, хто долучився до благодійної справи! Кошти передані доньці Бориса Семеновича.
Захід відкрив Коропський селищний голова Віктор Журавель, який звернувся із вітально-вдячною промовою, назвавши Коропський БК «форпостом мистецького життя громади».
− Якщо повернутися на кілька місяців тому, думаю, ви всі пам’ятаєте, якою непоказною була ця зала... Але завдяки фінансовій можливості громади ми змогли провести капітальний ремонт цього приміщення, закупити глядацькі крісла, оновити одяг сцени, − сказав селищний голова.

Нагадаємо, цьогоріч вперше за кількадесят останніх років капітально відремонтували залу БК за допомогою субвенції з держбюджету на формування інфраструктури ОТГ.
Принагідно Віктор Журавель подякував за віддану роботу всім будівельникам і колективу БК, очільниці відділу культури і туризму Людмилі Самойловській. За період ремонту проведення жодного запланованого в громаді культурно-мистецького заходу не зірвалося.
− Той населений пункт, який не має Божого храму, і храму мистецького, занепадає. Думаю, що наше містечко, наш Короп і наша громада з новою силою будуть процвітати, і на цій сцені не один десяток літ проходитимуть заходи, які приноситимуть людям радість, − так підсумував Віктор Іванович.
До Коропа із подарунками й вітаннями завітали творчі друзі із Городні − спеціалістка відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Городнянської міської ради Галина Волочок, директорка міського будинку культури Валентина Ільяс, солісти БК брати Михайлови, які вже виступали в Коропі й полюбились місцевій публіці. Цього разу співаки теж подарували коропчанам свою щирість і талант. До речі, раніше представники Коропської громади із концертною програмою відвідали Городню на День міста. Творча співпраця між Коропом і Городнею триватиме і далі.

Вчорашня концертна програма запам’ятається яскравію й різноплановістю. Було багато пісень, танцювальних і навіть циркових номерів. Виступали творчі чернігівці – солісти Палацу культури, художньої творчості дітей, юнацтва та молоді, зірочки зразкового танцювального колективу «Каблучок», колективу спортивного бального танцю «Нюанс», циркової студії «Максимум». Глядачі активно аплодували й вітали всіх виконавців, а під час фінального номеру всі вдячно піднялися.



Категорія: Короп | Переглядів: 20 | Додав: lena | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Січень 2020  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Пошук

>

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Культурний простір

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини
Чернігівський музей-заповідник М.М.Коцюбинського
веб-портал "Європейська Україна"
новини "Чернігівський Формат"

Вітаємо!

Сьогодні: День Народження:
PhilipKip(33), Henryvef(34), Bomniebox(45)
Вітаємо!

Статистика


Rambler's Top100

О.Майшев © 2020 | Чернігівський обласний центр народної творчості.