Головна » 2019 » Серпень » 22 » Перший фестиваль-конкурс гумору та жартівливої пісні «Лісапетфест -2019»
Перший фестиваль-конкурс гумору та жартівливої пісні «Лісапетфест -2019»
15:02
17 - 18 серпня в с. П'ятничани, Хмельницької області, на Батьківщині славнозвісного ансамблю «Лісапетний батальйон» під керівництвом Н.Фаліон, відбувся Перший фестиваль-конкурс гумору та жартівливої пісні «Лісапетфест -2019», в якому взяв участь «народний» аматорський фольклорно-обрядовий ансамбль «Берегиня» Пісківського сільського БК Бахмацького району під керівництвом В.Д.Мельник. Групу музичного супроводу створювали баяністи О.Гненик та В.Борщ.
Наші аматори представили пародію на одну із пісень репертуару «Лісапетного батальйону» та українську народну жартівливу пісню на вірші місцевої поетеси М.Лапи ( муз. О.Гненика), яка так і називається «Жартівлива пісня».
За підсумками компетентного жюрі, в складі якого були український продюсер, телеведучий та шоумен Ігор Кондратюк, Заслужений діяч культури, керівник театру пісні «Лісапетний батальйон» Наталя Фаліон, українська естрадна співачка, телеведуча, народна артистка України Оксана Пекун та Народний артист України, народний кум Микола Янченко, народний аматорський фольклорно-обрядовий ансамбль «Берегиня» посів перше місце серед 44 колективів, що прибули з більшості регіонів нашої України, та отримав Диплом і цінний подарунок.
Пісківчани мали змогу ознайомитися з чудовими краєвидами Хмельниччини, побувати на екскурсії по місту Кам`янець-Подільський, а один із учасників колективу О.Товкач взяв участь у знаменитому шоу І.Кондратюка «Карооке в П`ятничанах ».
Вразила всіх учасників гостинність жителів с. П`ятничани, розмаїття виробів народних умільців та чудова організація проведення фестивалю.
Радісні, емоційно збуджені та задоволені Пісківчани поверталися до рідного дому. За таку незабутню поїздку, сприяння в її організації учасники колективу дякують своєму головному, єдиному, постійному спонсору, депутату обласної ради, директору ПСП «Пісківське» Валерію Колоші та сільському голові Світлані Левченко.


Категорія: Бахмач | Переглядів: 207 | Додав: lena | Теги: Бахмач | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Серпень 2019  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Пошук

>

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Культурний простір

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини
Чернігівський музей-заповідник М.М.Коцюбинського
веб-портал "Європейська Україна"
новини "Чернігівський Формат"

Вітаємо!

Сьогодні: День Народження:
hiskmasha(35), HrosrySar(39), AVEMurl(32), Rodneyplutt(38)
Вітаємо!

Статистика


Rambler's Top100

О.Майшев © 2020 | Чернігівський обласний центр народної творчості.