Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2019 » Липень » 2 » Як у Журавці молодь відпочивала…
Як у Журавці молодь відпочивала…
10:40
Заходи до святкування Дня Конституції та Дня молоді у Журавці (Варвинського району) відбувалися на протязі двох днів. В Будинку культури Журавки на глядачів чекали конкурсно-розважальна шоу-програма «Хто зверху?» та святковий концерт.
Смішне та прикольне шоу зібрало запальних учасників, аби визначити: хто розумніший, хто моторніший, хто кмітливіший, а хто просто хитріший – хлопці чи дівчата?
Ведучий команди хлопців Михайло Мусіяка, упевнено вів гравців (Богдана Гавриленка, Сергія Горєва, Дениса Гончарова та Олексія Лаврінця) до перемоги. Проте не відставали і дівчатка (Кузьменко Владислава, Бусел Інна, Кузьменко Віталіна, Нещадим Юлія), на чолі з ведучою Оксаною Микитченко.
У ході цікавих конкурсних завдань учасники змагалися у кмітливості, винахідливості та гуморі. Весело і цікаво було спостерігати, як команди показували себе з усіх сторін. Вони будували слова з літер, відгадували мелодії відомих пісень, ловили м’ячі, обмінювались ролями (забивали голи та закривали кабачки), робили пародії на артистів та показували вправність з гімнастичними м’ячами. Йшла запекла боротьба. Учасники широко відомої гри добре впоралися з усіма завданнями, проте більше пощастило команді дівчат, які цього вечора здобули перемогу. Всі учасники були нагороджені дипломами та чудовими призами, адже заходи проходили за фінансової підтримки Варвинської районної державної адміністрації.
Глядачі шаленими оплесками заохочували своїх фаворитів, а музичну підтримку надавали учасники художньої самодіяльності місцевого Будинку культури: Наталія Маслова, Карина Якименко, Анастасія Демидченко, Анна Косенко, Юлія Микитченко, Денис Гончаров, Юлія Нещадим, Інна Бусел, Сергій Харченко, Богдана Яновська, Максим Батрак, Сергій Литвиненко та «зразковий аматорський» дитячий хореографічний колектив «Веселка».
Багато усмішок, багато овацій, взагалі багато емоцій… До кінця вечора всі учасники, ведучі та глядачі почували себе однією веселою компанією.
А на завершення свята всіх, хто молодий і тілом, і душею, зібрала запальна дискотека.
Не менші емоції вирували наступного дня на місцевому стадіоні, де за багато чисельної підтримки уболівальників, відбувся футбольний матч між місцевою командою та гостями з Озерян.
Дякуємо за неповторні враження та святковий гарний настрій!




Категорія: Варва | Переглядів: 285 | Додав: lena | Теги: Варва Чернігівщина мистецька | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Липень 2019  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини

Статистика


О.Майшев © 2021 | Чернігівський обласний центр народної творчості.