Головна » 2019 » Червень » 4 » «Дивосвіт дитячих мрій і талантів"
«Дивосвіт дитячих мрій і талантів"
15:46
Таку назву мала концертно - театралізована програма до Міжнародного дня захисту дітей, яка відбулася в Бахмацькому районному Будинку культури 31.05. 2019 р. В ній взяло участь 105 учасників.
Свято розпочалося вокально-хореографічною композицією «Канікули» у виконанні танцювального колективу «Гармонія» та вокального ансамблю «Співограй» районного Будинку культури.
Далі діти познайомилися з головними персонажами: хлопчиком «Талантом», дівчинкою «Невдахою», які говорили про талант та обдарованість і звідки з’являється він у людини.
А так, як головним помічником їх пошуку є наші мрії та бажання, то на сцену ще завітала і Дитяча Мрія, яка розповіла про найважливіше в житті людини – це здоров’я, благополуччя, щастя сім’ї, і що завдяки мріям ми творимо неможливе.
Концертна програма була насичена виступами різножанрових колективів.
Це: хореографічний колектив «Гармонія» районного БК (керівник І. Гурин), вокальний ансамбль «Веселка» РБК (керівник К. Бадай), хореографічний колектив дошкільного закладу «Теремок» (керівник І. Цепух), вокальний ансамбль «Співограй» районного БК (керівник Є . Фостій), хореографічний колектив «зразкової» студії танцю «Ліра Денс» (керівник І. Лященко), інструментальний дует «Дуолька» школи мистецтв ім. А. Розумовського (керівники Т. Головач та О. Романова), хореографічний колектив «Перлинка» (керівник К. Бридковська), хореографічний колектив «Пролісок» школи мистецтв (керівник Т. Князєва), вокальний ансамбль дошкільного закладу «Теремок» (керівник І. Яременко), вокальна група ансамблю «Кульбабки» (керівник В. Луценко), окремі виконавці: Артем Видиш ( викладач Н.Тищенко), Марія Лисун ( викладач С.Ситайло), Валерія Левчановська ( К.Бадай).
Цікавим фрагментом концертної програми був гумор з торбинкою жартів і смішинок, які підготували сміхунці-гумористи (учасники дитячих гуртків РБК).
Ведучі Т.Соболь, К.Станько та хлопчик «Талант» закінчили святкову програму корисними підказками і порадами про відпочинок влітку, а вокальний ансамбль «Кульбабки» виконав фінальну пісню «Літо - літо золоте».




Категорія: Бахмач | Переглядів: 121 | Додав: lena | Теги: Бахмач | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Червень 2019  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Пошук

>

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Культурний простір

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини
Чернігівський музей-заповідник М.М.Коцюбинського
веб-портал "Європейська Україна"
новини "Чернігівський Формат"

Вітаємо!

Сьогодні: День Народження:
PhilipKip(33), Henryvef(34), Bomniebox(45)
Вітаємо!

Статистика


Rambler's Top100

О.Майшев © 2020 | Чернігівський обласний центр народної творчості.