Головна » 2019 » Лютий » 21 » «ЗІРКОВІ ТАНЦІ»
«ЗІРКОВІ ТАНЦІ»
17:40
«ЗІРКОВІ ТАНЦІ» - це назва музично-розважальної шоу-програми, яку чекали з нетерпіння жителі, гості міста та самі учасники. Це танцювально-розважальне шоу, яке відбулася в міському будинку культури 17 лютого 2019року.
Танцювальних пар було 8. Так, на сцені продемонстрували свою акторську і танцювальну майстерність: громадський активіст, керівник КММГО «Альтернатива» Володимир Онищук, керівник духового оркестру міського будинку культури Олександр Циганок, заступник голови райдержадміністрації Володимир Полубень, директор Корюківської школи мистецтв ім.О.С.Корнієвського Алла Сухомлин, викладач школи мистецтв Ірина Мостович, місцевий спортсмен Сергій Ніколайчук, працівник Корюківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Сергій Іваненко та викладач народних інструментів Марина Іваненко. Танцювальні пари їм склали учасники танцювального колективу Корюківського міського БК.
Завданням пар було «оживити» уривок з відомого кінофільму, від класики жанру до сучасності. Глядачі у виконанні пар побачили вальс, квік-степ, танго, пасадобль, сальсу, чарльстон і хореографічні замальовки в народній стилізації та фрістайлі.
Подібний захід у м.Корюківка проводився вперше, за новим форматом, а тому глядацька зала була повністю заповнена.
Роль одного з ведучих взяв на себе міський голова Ратан Ахмедов, який разом з директором міського будинку культури Оленою Литвиновою супроводжували конкурсантів. А до участі в шоу в ролі журі були залучені активні люди, які оцінювали креативність, артистизм і хореографію учасників.
У шоу-програмі також були виступи учасників театру танцю і мод «Fashion zone» Євгенії Гордюк, місцевих вокалістів та гостей .
У підсумковому оцінюванні журі визначило пару-переможця. Нею стала пара № 8 – Роман Іващенко та Марина Іваненко, які й отримали переможний кубок. Усі учасники програми нагороджені дипломами і цінними подарунками від спонсорів.


Категорія: Корюківка | Переглядів: 181 | Додав: lena | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Лютий 2019  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28

Пошук

>

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Культурний простір

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини
Чернігівський музей-заповідник М.М.Коцюбинського
веб-портал "Європейська Україна"
новини "Чернігівський Формат"

Вітаємо!

Сьогодні: День Народження:
PhilipKip(33), Henryvef(34), Bomniebox(45)
Вітаємо!

Статистика


Rambler's Top100

О.Майшев © 2020 | Чернігівський обласний центр народної творчості.