Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2018 » Вересень » 18 » День міста Носівки та 2-а річниця громади
День міста Носівки та 2-а річниця громади
15:42
З самого ранку на головній площі, березі річки, у парку та повсюди у центрі Носівки було людно, голосно, музично, ароматно, весело. Ще до урочистого відкриття свята носівчани та гості святкування ярмаркували, адже цього року на святкування до нашої громади прибуло набагато більше торговців і місцевих, і приїжджих з найрізноманітнішим крамом: тут вам і одяг, і взуття, текстильні вироби, посуд, іграшки, різноманітна сувенірна продукція, квіти та саджанці, декоративні кущі, насіння, сири власного виробництва, копченості , парфуми, словом, все на будь-який смак і гаманець. Чимало цьогоріч майстрів пропонували вироби власного виробництва. Завітали на свято зі своїми роботами художники. А вже майстрів кулінарного мистецтва не бракувало точно. Звідусіль приїхали.
Урочистості, що проходили на площі міста, розпочалися парадом зірок нашої громади: юні, талановиті, красиві, розумні – майбутнє нашої громади, наші діти, які, незважаючи на свій юний вік мають вагомі досягнення і на цьому не зупиняються .
На урочистості прибуло чимало почесних гостей: з Чернігова, столиці, і навіть Латвії. З вітальним словом до земляків звернувся міський голова Володимир Ігнатченко, заступник голови обласної ради Валентин Мельничук, народний депутат Олександр Кодола, депутат обласної ради Сергій Баришовець, голови районної адміністрації та ради Вікторія Вершняк та Анатолій Красносільський, почесні громадяни Носівки Віталій Тищенко та Григорій Волошин, інші.
Кожен учасник міг для себе обрати локацію для відпочинку: хтось у колі друзів святкували за столиками біля річки, хтось влаштував свято для дітей, а хтось – ярмаркував, щоправда більшість поєднували все. Протягом дня зі сцени лунали виступи місцевих артистів
У міському парку дітворі було весело: тут для них працювало справжнє ігрове містечко, а творчі колективи та виконавці зі сцени демонстрували свій талант глядачам.
На березі річки Носівочка були розташовані торгові ятки з стравами національної кухні, гостей та жителів міста розважав оркестр духових інструментів Носівського МБК та фольклорні колективи громади. «Родзинкою» свята став конкурс гартаначки. Такої смачної ніде й не їли, бо страва це виключно наша, носівська. Вдруге вже відбувся конкурс перукарів.
А вже ввечері носівчан вітав наш земляк народний депутат Валерій Давиденко зі сцени особисто, а далі неймовірно драйвове свято запропонували столичні артисти: гурт «Степ», Поліграф Шарікофф а.K.a Серьога та ін.., учасники святкування, якими була просто вщерть заповнена площа, тепло вітали гостей і отримали просто неймовірне задоволення від сучасної музики.





Категорія: Носівка | Переглядів: 587 | Додав: lena | Теги: Носівка Чернігівщина мистецька | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Вересень 2018  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини

Статистика


О.Майшев © 2021 | Чернігівський обласний центр народної творчості.