Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2018 » Червень » 6 » ЯК В ЖУРАВЦІ ЗУСТРІЧАЛИ ЛІТО
ЯК В ЖУРАВЦІ ЗУСТРІЧАЛИ ЛІТО
15:50
1 червня у Журавці (Варвинського району) на Центральному Майдані було весело та гамірно, адже маленькі мешканці святкували своє найяскравіше свято - Міжнародний день захисту дітей.
Оскільки захід мав назву – «Щаслива дитина – квітуча Україна», то саме від щасливих усмішок дітей і «розквітла» атмосфера свята. Діти з великим захопленням приймали участь у традиційному конкурсі малюнків на асфальті. Цікава тема: «Країна Мультляндія», змогла розкрити надзвичайну уяву та неабиякий талант дітвори. В фойє Будинку культури стіни прикрашали малюнки конкурсу на тему: «Журавка – вчора, сьогодні, завтра», що був оголошений напередодні свята. Журі вправно підводило підсумки конкурсів, аби визначити найкращі роботи, та нагородити переможців дипломами та подарунками.
Також на свято дитинства завітали герої з улюблених мультфільмів: Сімка , Нулик та веселий клоун, які проводили різноманітні конкурси та ігри.
А родзинкою заходу став святковий концерт. Всі присутні мали змогу насолоджуватися творчим потенціалом юних учасників художньої самодіяльності Журавського Будинку культури та маленьких артистів з села Антонівки. Запальними танцями вітали глядачів учасники «зразкового аматорського» дитячого хореографічного колективу «Веселка» та учасники гуртка «Здорова сімя» (хореографічний колектив «Без компромісів» та хореографічний колектив «Браво» ). Демонстрував глядачам всій талант ансамбль скрипалів з Ладанської музичної школи. Яскраві костюми, запальні виступи та щирі дитячі посмішки створили святкову атмосферу в залі.
Жодна дитина не лишилася без подарунків та морозива від меценатів: Кочерги О.С., Буцик І.І., Квас Н.Г., Рептюха В.В., Кочерги В.М., Вакуленко В.І., Коляди В.М., Сєдого О.І., Пилипченко О.В., Кочерга В.І., Турчина І.В., Васильченко Н.В., Биченко Л.А., Крило Н.М., Шевченко О.В., Тарасової В.В, Березненко С.В.
Весь час на заході тривала атмосфера свята та радості і, дивлячись на задоволених дітей, ми віримо, що їх чекає щасливе майбутнє.




Категорія: Варва | Переглядів: 646 | Додав: lena | Теги: Варва Чернігівщина мистецька | Рейтинг: 5.0/7 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Червень 2018  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини

Статистика


О.Майшев © 2021 | Чернігівський обласний центр народної творчості.