Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2018 » Червень » 6 » «Музичний водограй – 2018»
«Музичний водограй – 2018»
15:38
Вже більше 20 років в мальовничій Журавці на Варвинщині традиційно проводиться конкурс популярної естрадної пісні «Музичний водограй». Метою даного заходу є виявлення талановитих виконавців, збагачення духовного світу дітей, їх культурне та естетичне виховання.
Цьогоріч пісенний конкурс вразив, зворушив, захопив і вкотре – прозвучав на щирих струнах дитячих сердець та засяяв у чарівному потоці талантів обдарованої дітвори села Журавка та його гостей!
Конкурс проводився серед виконавців у чотирьох вікових категоріях. У репертуарі двадцяти конкурсантів звучали виключно українські пісні, які викликали у присутніх глядачів бурхливі оплески, море емоцій та гарний настрій. На свято пісні були запрошені шановані та досвідчені у цій справі члени журі –Маргарита Мигун, Тетяна Первун, Вікторія Полянна, Олена Шинкаренко та Олег Авер’янов.
Розпочинали конкурсну програму найменші учасниці - Олександра Полянна та Кароліна Гриценко, які зробили свій перший крок у співочій кар’єрі. А далі продовжилось кількагодинне феєричне дійство, знайомлячи глядачів із зовсім юними талантами. Досить теплою та приємною була зустріч і з гостями свята, переможцями минулорічного «Музичного водограю – 2017»: Євою Степаненко, Тамілою Онокало, Вікторією Пилипченко та Аліною Федоренко. Глядачі не переставали насолоджуватися запальними танцями у виконанні «зразкового аматорського» дитячого хореографічного колективу «Веселка» та хореографічного колективу «Без компромісів». Бурхливі оплески час від часу піднімали хвилю глядацьких вражень і прихильностей, поступово визначаючи чиїхось фаворитів.
Але якою б емоційною і упевненою у своїх оплесках і підтримці не була глядацька аудиторія, останнє слово, як і завжди, – виявилося за журі. Тож володарями призових місць у молодшій віковій категорії стали: І місце – Софія Бабенко з піснею « Котику Мурчику », ІІ місце розділили – Кристина Синиця з піснею «Це - весна», та Максим Бондаренко « Я малюю», ІІІ місце розділили Поліна Синиця (пісня «Вітаєм»), та Дмитро Теслицький (пісня « Я маленький козак»).
У другій віковій категорії запам’яталась всім глядачам Анжеліна Буцик, яка зуміла підкорити всіх присутніх не лише своїм вокалом а й позитивом, артистизмом, вмінням триматися на сцені. За що й була нагороджена дипломом І ступеня. Весь сум хвилювань за Україну, за її воїнів, вдало зуміла передати Вікторія Кочерга в пісні «Повертайся, тату», яка достойно зайняла ІІ місце у другій віковій категорії. Дипломом II ступеня була нагороджена і Аліна Кузьменко з піснею «Човен». ІІІ місце розділили Карина Гаврилюк (пісня « Вчителько моя») та Анна Кузьменко, що виконала «Весняну пісеньку».
Своєю індивідуальністю та неповторністю виконання були відмічені всі учасники ІІІ вікової категорії. Руслана Кузьменко, яка так вдало показала у пісні любов до рідної матусі, зуміла підкорити суддівські серця і була нагороджена дипломом I ступеня. Не менш вдалими були виступи Альони Яценко (пісня «Годі говорити») та Катерини Шаповал (пісня «Дружби крила»), які просто запалили позитивом глядацьку аудиторію і розділили почесне ІІ місце. Третю сходинку у даній віковій категорії зайняли: Ірина Ковган (пісня «Калинове намисто»), Анастасія Федоренко (пісня «Україна – це ти») та Ірина Бойко (пісня «Бери своє»).
Продовжили пісенну естафету учасники IV вікової категорії в якій ІІІ місце розділили Владислава Кузьменко ( пісня «Облиш») та Мар’яна Чередніченко (пісня «Зачекай, моє дитинство») ІІ місце достойно посіла Анна Христосенко з піснею «До тебе». А от завоювати серця не лише вельмишановного журі а й всіх глядачів вдалося Юлії Нещадим з піснею «Фортепіано». Вона отримали найвищу оцінку за високу майстерність і талант та здобула не лише І місце, а й найвищу нагороду конкурсу - «Гран-Прі»
Утім без заохочувальних подарунків не залишився ніхто. Члени журі відмітили всіх конкурсантів та учасників «Музичного водограю - 2018». Юні таланти отримали дипломи, а також були нагороджені цінними подарунками від меценатів даного конкурсу. Коментуючи виступи юних артистів, голова журі – Олег В’ячеславович Авер’янов, депутат обласної ради відмітив одного з учасників пісенного конкурсу – «маленького козака» - Дмитра Теслицького і на згадку подарував йому свій годинник.
Щиро дякуємо Олегу В’ячеславовичу Авер’янову за фінансову підтримку у проведенні конкурсу популярної естрадної пісні «Музичний водограй -2018» та придбанні подарунків для учасників.
«Музичний водограй -2018» додав ще одну творчу сторінку до історії заходу та допоміг розкрити талановитих дітей. Дуже добре, що цей конкурс збирає все більше і більше учасників, що його підтримують меценати, адже журавська земля багата талантами.




Категорія: Варва | Переглядів: 582 | Додав: lena | Теги: Варва Чернігівщина мистецька | Рейтинг: 5.0/5 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Червень 2018  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини

Статистика


О.Майшев © 2021 | Чернігівський обласний центр народної творчості.