Головна » 2015 » Грудень » 28 » Свято народної пісні
Свято народної пісні
12:44
19 грудня зал Куликівського районного будинку культури був переповнений. Тут відбулося свято, 30-річний ювілей творчої діяльності лауреата Всеукраїнських, обласних та районних конкурсів, народного аматорського ансамблю народної пісні «Веселинка». За ці роки репертуарна скарбничка колективу склала понад 60 найрізноманітніших за тематикою пісень. «Веселинка» неодноразово запрошувалася до участі у міжнародних, всеукраїнських та обласних святах: «Миколаївському ярмарку» в м.Коропі, Міжнародному фестивалі «Поліське коло» в Чернігові, обласному фольклорному фестивалі В. Полевика у м.Щорсі, на святах у м.Києві, м.Прилуках, м.Чечерськ Гомельської області, презентувала себе у фольклорному святі «Помістя Моосте» та на дні міста Пилва Естонської республіки, брала участь у районному святі міста Красна Гора Брянської області..
«Веселинку», колишнього та нинішнього керівників ансамблю Ніну Овруцьку та Віктора Снопка привітали перший заступник голови райдержадміністрації Петро Єрко, Головний методист обласного навчально-методичного центру культури і мистецтв Володимир Макєєв вручив «Веселинці» грамоту за чималий внесок у розвиток та примноження культурної спадщини народу та подарунок.
З пісенними подарунками на свято завітали народні аматорські колективи: хор «Льонок», вокальне тріо Ріпкинського районного будинку культури, смолянський народний фольклорний ансамбль «Оберіг».
Щирою подякою та квітами привітала «Веселинка» тих, хто багато років співав у колективі: Ніну Овруцьку, Миколу Білошенка, Валентину Харко, Сергія Будюка, Анатолія Качана, Андрія Овруцького, Наталію Богдан, Людмилу Гарбуз, Тетяну Легеду, Ангеліну Рожок, Валентину Зеленську, Ніну Трофименко, Віру Климишу, Наталію Желібу, Олену Безпалу, Алісу Ковальову, а також тих, хто приєднався до колективу дещо пізніше – Олега Ющенка та Миколу Шубу.
Весь вечір зі сцени лунали вітання та виступи ювілярів – народного аматорського ансамблю народної пісні «Веселинка».

Марина ІВАНЕНКО
фото автора




Категорія: Куликівка | Переглядів: 565 | Додав: Irina | Теги: Куликівський РБК, народний аматорський ансамбль народ | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Грудень 2015  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Пошук

>

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Культурний простір

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини
Чернігівський музей-заповідник М.М.Коцюбинського
веб-портал "Європейська Україна"
новини "Чернігівський Формат"

Вітаємо!

Сьогодні: День Народження:
PhilipKip(33), Henryvef(34), Bomniebox(45)
Вітаємо!

Статистика


Rambler's Top100

О.Майшев © 2020 | Чернігівський обласний центр народної творчості.