Головна » 2015 » Листопад » 12 » «Юна Міс Журавка – 2015»
«Юна Міс Журавка – 2015»
12:43
Жіноча врода здатна розтопити кригу в людських серцях, зробити їх більш добрими і чуйними, допомогти забути про будні, постійні проблеми і перенестись в світ прекрасного, світ молодості та краси.В стінах будинку культури села Журавка Варвинського району з нагоди святкування Дня захисника України, Дня українського козацтва проходила конкурсно –розважальна програма «Юна Міс Журавка – 2015», в якій приймали участь вісім найгарніших дівчат мальовничого села.
На знайомстві учасниці вразили всіх присутніх своїм феєричним виходом у національних костюмах та оригінальністю власних представлень.
Також конкурсантки демонстрували свій талант, показуючи майстерність виконання художніх номерів у конкурсі «Світ моїх захоплень». Втім, якщо говорити про справжні таланти, то потрібно перелічити всіх учасників цього конкурсу.
А от як учасниці вміють фантазувати і втілювати власні фантазії в життя показав конкурс №3, в якому дівчата проявили креативність та спробували себе в ролі справжнісінького стиліста, виготовивши оригінальні плаття з підручного матеріалу.
Коли ж розпочався конкурс «Пародії на зірок», то, напевно, багато хто згадав відому фразу про те, що всі діти – талановиті! Щоб переконатися в цьому, досить було заглянути до зали хоча б на пару хвилин. Напевно, самі зірки української естради не викликали б такого захвату, як юні пародистки.
Родзинкою вечора став феєричний вихід учасниць у вечірніх сукнях. Дефіле красунь було, наче з гламурного глянцю. Кожна сукня підкреслювала образ і навіть характер дівчат. А танець з кавалерами взагалі переніс глядачів на справжнісінький світський бал. Глядачі й уболівальники тепло зустрічали кожен вихід учасниць на сцену.
Журі справді було нелегко, тим більше, що до його складу увійшли професіонали своєї справи, ті, хто по-справжньому цінує вроду і талант, бо оцювались не лише зовнішній вигляд. Це - І. В. Гуденко - вчитель музичного мистецтва Журавської ЗОШ, С. В. Парахненко та М. С. Бобошко - солісти Журавського будинку культури, Н. О. Марченко - провідний спеціаліст відділу соціальної роботи ВРЦСССДМ, І. М. Пилипченко - керівник осередку Аграрної партії України, Сіньйор Мауріціо - громадянин Італії та голова журі - О. І. Зуб - директор музичної школи.
Прекрасні виступи дівчат визначили номінації, які отримали кожна з красунь:
«Міс НІЖНІСТЬ» - Беребенець Катерина
«Міс АРТИСТИЧНІСТЬ» - Косенко Яна
«Міс ОРИГІНАЛЬНІСТЬ» - Вакуленко Євгенія
«Міс ФАНТАЗІЯ» - Аузяк Надія
«Міс ЧАРІВНІСТЬ» - Лаврінець Ярина
«Міс ГРАЦІЯ» - Медвєдєва Аліна
«Міс ВИШУКАНІСТЬ» - Кліменко Олександра
Титур «ЮНА МІС ЖУРАВКА – 2015» у нелегній боротьбі здобула Маслова Наталія. Кожна з учасниць була нагороджена почесним дипломом, титульною стрічкою, короною, цінним подарунком та грошовою премією від спонсора конкурсно-розважальної програми - депутата обласної Ради Гайдая Сергія Анатолійовича.
Глядачі щиро дякували організаторам заходу – працівникам будинку культури с. Журавка , та батькам конкурсанток. Завдяки загальним зусиллям під гаслом «Краса врятує світ…» відбулося свято краси, молодості та надії...











Категорія: Варва | Переглядів: 653 | Додав: lena | Теги: Варва Чернігівщина мистецька | Рейтинг: 5.0/9 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Листопад 2015  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Пошук

>

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Культурний простір

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини
Чернігівський музей-заповідник М.М.Коцюбинського
веб-портал "Європейська Україна"
новини "Чернігівський Формат"

Вітаємо!

Сьогодні: День Народження:
choloh(26), CharlesOxymn(33)
Вітаємо!

Статистика


Rambler's Top100

О.Майшев © 2020 | Чернігівський обласний центр народної творчості.