Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2015 » Травень » 15 » Не згасне пам’ять про Героїв
Не згасне пам’ять про Героїв
11:57
8 травня – в день пам’яті та примирення відбулося відкриття Алеї захисників Вітчизни, які загинули в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. Її розмістили поряд із пам'ятником воїнам-афганцям. Троє молодих городнянців - Ігор Сергієнко, Олександр Найдьон та Роман Нітченко, як і їх діди-прадіди, зі зброєю в руках боронили свою землю від ворожої навали та героїчно склали свої життя за Україну.Вшанувати пам'ять героїв, висловити слова співчуття та подяки батькам прийшли голова Городнянської райдержадміністрації Світлана Ященко, голова районної ради Григорій Примак, міський голова Андрій Богдан, заступник голови райдержадміністрації Олександр Верхуша, голова ради ветеранів Чернігівської області ветеранської організації асоціації ветеранів МВС України Павло Скнар, командир спецбатальйону Чернігів Віталій Костюченко, начальник відділу освіти Юрій Гриценко директор школи Світлана Хоменко, друзі, однокласники, вчителі, рідні та всі небайдужі.
Присутні вшанували українських військових, які загинули у ході проведення антитерористичної операції, хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятних знаків.
В цей день о 10 годині з нагоди Дня пам’яті та примирення від Меморіала слави стартанув велопробіг до с. Альошинське, де поховані мирні жителі закатовані під час окупаці.Учасники велопробігу поклали квіти до пам'ятного знаку.
Після цього на приміщенні Городнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 2 було урочисто відкрито меморіальну дошку на честь загиблих воїнів АТО Ігоря Сергієнка, Олександра Найдьона та Романа Нітченка, які здобували освіту в цьому навчальному закладі.



Категорія: Городня | Переглядів: 704 | Додав: lena | Теги: Городня Чернігівщина мистецька | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Травень 2015  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини

Статистика


О.Майшев © 2020 | Чернігівський обласний центр народної творчості.