Головна » 2015 » Лютий » 2 » «Фієсті - 20»
«Фієсті - 20»
15:57
31 січня 2015 року в Менському районному Будинку культури відбулось відзначення 20-річного ювілею з дня заснування зразкового хореографічно-циркового колективу «Фієста» (керівник А.В. Цигипа). Зразковий хореографічно-цирковий колектив «Фієста» відомий в Україні і далеко за її межами. Кожен заклад має свою візитну картку, за якою його пізнають. Безсумнівно, вже багато років поспіль Менський район і навіть область має яскраву, творчу, веселу і життєдайну візитівку, ймення якої і саме співзвучне святу – «Фієста». І хоча 20 років з точки зору історії – це тільки миттєвість, та для дитячого об’єднання – це вже солідний вік. За плечима – дні і ночі кропіткої роботи, тернистий шлях до визнання, безліч справді феєричних виступів, десятки талановитих вихованців, сотні нагород, премій і дипломів, цікаві гастролі і враження. А попереду – ще більше. На чолі колективу – завжди юна, весела, життєрадісна, креативна і талановита Анжела Цигипа, яка впевнено веде свій колектив до зіркових висот.
З нагоди ювілею колективу 31 січня відбувся грандіозний, яскравий концерт «Фієсті - 20». У програмі були представлені кращі номери, створені творчим колективом за 20-річну історію існування: танці та композиції, що стали хітами; нові танцювальні номери. Навіть донька Анжели В’ячеславівни – Валерія, яка є випускницею цього колективу поставила один дуже яскравий номер, та подарувала глядачам приємні враження.
Директор ОНМЦКіМ Заваліна Надія Петрівна привітала ювілярів та вручила квіти та грамоти від Департамента культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської облдержадміністрації, обласного навчально-методичного центру культури і мистецтв та Чернігівського обласного осередку національної хореографічної спілки України .
Чотиригодинний ювілейний концерт пройшов на одному подиху. Гучними оплесками глядачі дякували фієстівцям за багатогранний талант, майстерність та гарний настрій. Дійсно справжнє феєричне свято, але за ним - наполеглива праця і 20-річний творчий шлях успіху.
Тож дякуємо зразковому хореографічно-цирковому колективу «Фієста» за чудовий концерт, і ще раз щиро вітаємо весь колектив та його керівника Анжелу Цигипу з ювілеєм, зичимо творчого довголіття, аншлагів на концертах, наснаги та успіхів.





Категорія: Мена | Переглядів: 867 | Додав: lena | Теги: Чернігівщина мистецька, Мена, Фієсті - 20 | Рейтинг: 5.0/7 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Лютий 2015  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28

Пошук

>

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Культурний простір

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини
Чернігівський музей-заповідник М.М.Коцюбинського
веб-портал "Європейська Україна"
новини "Чернігівський Формат"

Вітаємо!

Сьогодні: День Народження:
PhilipKip(33), Henryvef(34), Bomniebox(45)
Вітаємо!

Статистика


Rambler's Top100

О.Майшев © 2020 | Чернігівський обласний центр народної творчості.