Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2014 » Червень » 25 » Є на кого рівнятися
Є на кого рівнятися
09:30
20 червня відбувся виїзний семінар працівників клубних закладів Сосницького району на базі Загребельського сільського клубу за участю сільських голів.
Розпочався семінар виступом голови районної ради Смаглюка Г. А., який наголосив на важливості співпраці сільських голів та керівників клубних закладів щодо утримання установ культури та прилеглих територій у належному стані, про важливість роботи з молоддю.
Мені, як очільнику культурологічної галузі району було приємно повідомити, що в складних умовах сьогодення є клубні працівники на селі, які знаходять можливості для оновлення матеріальної бази очолюваних ними закладів. Це і придбання музичної апаратури, кіно- та відеотехніки, утримання приміщення у гарному стані. Взірцем у цьому плані є Загребельський сільський клуб. Відтак його і обрано місцем для проведення семінару. Варто підкреслити, що Загребельська сільська рада не є найбагатшою у районі, але за минулий рік було придбано для клубу аудіо- та відеотехніку на суму більше 10 тисяч гривень. Багато чого завідуючий клубом майструє власноруч, вкладає власні кошти. Результатом цього є збільшення удвічі кількості гуртків, концертів. З’явилися нові види платних послуг, що відчутно позначилось на збростанні надходжень до спецфонду
У планах цього закладу – заміна стільців та поточний ремонт, організація обмінних концертів із найближчими сільськими закладами. Проте проблемним питанням залишається опалення концертного залу.
Далі роботу семінару продовжив голова Загребельської сільської ради Чепурний Д.М., який розповів про співпрацю між сільською радою та клубним закладом, про взаємодопомогу, поділився планами на майбутнє.
Дуже цікавим для всіх присутніх був виступ завідуючого клубом Зайченка І. В., який розповів про свої напрацювання за 2.5 років роботи, про гурткову роботу, яку йому допомагає проводити не байдужа до справи чоловіка дружина.
На завершення колективи художньої самодіяльності Загребельського сільського клубу представили учасникам семінару невеликий концерт, подарувавши всім глядачам гарний настрій.

Людмила. ПЛЮЩ,
начальник відділу культури і туризму
Сосницької райдержадміністрації






Категорія: Сосниця | Переглядів: 998 | Додав: Irina | Теги: виїзний семінар працівників клубних | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Червень 2014  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини

Статистика


О.Майшев © 2021 | Чернігівський обласний центр народної творчості.