Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2014 » Червень » 23 » Плідні результати
Плідні результати
15:48
Справжнє мистецтво покликане відтворювати сутність нашого життя, а неординарним його робить талант митця.
Про це добре знають учасники дитячого танцювального колективу «Веселка», що вже багато років поспіль працює при районному будинку культури.

Його творчий шлях позначений багатьма перемогами на всеукраїнських, обласних, районних фестивалях та конкурсах. Він є постійним учасником різнопланових концертних програм.
Ось і 29 травня, в переддень Міжнародного дня захисту дітей танцювальний колектив звітував перед земляками. А оскільки з друзями і мистецька дорога веселіша, то до виступів «Веселки» долучилися: танцювальний колектив «Зернятко», літературний колектив «Юні леді та джентльмени» районного будинку дитячої та юнацької творчості, а також наймолодші читці і вокалісти районного будинку культури.
Протягом концерту танцюристи дарували глядачам захоплюючі номери та постановки. На гарний настрій налаштовували юні, але вже улюблені глядачами Юля Мостова, Руслана Дерюшкіна, Богдан Маріненко. вокалісти, Влада Лисенко, Аня Ковалівська, Аліна Лавріненко, Лілія Пічкуренко доповнили танцювальне дійство щирою українською піснею.
«Юні леді і джентльмени» запросили присутніх на прогулянку в театралізовану мініказку. Не можна було не замилуватися «Маленькими принцесами» (молодша група «Веселки»), а під гучне «Ух!» маленьких «Зерняток» так і хотілося вибігти на сцену і затанцювати разом з дітворою.
Сучасні і народні танці у виконанні середньої групи «Веселки» супроводжувалися глядачами гучними оплесками. Щасливі посмішки чергувалися зі смутком від передчуття розлуки залишився в серцях глядачів після виступу старшої групи танцювального колективу «Веселка». Адже саме ця група на звітному концерті прощалася з двома випускницями Оксаною Гузь та Аллою Желібою.
Усі, хто завітав на звітний концерт, отримали незабутні емоції та гарний настрій. А ще радіє серце з того, що старання талановитого хореографа – педагога Наталії Анатоліївни Фесик стали такими плідними.

Раїса НАГОРНА,
методист Срібнянського РБК
Категорія: Срібне | Переглядів: 901 | Додав: Irina | Теги: Срібнянський район | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Червень 2014  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини

Статистика


О.Майшев © 2021 | Чернігівський обласний центр народної творчості.