Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2013 » Травень » 7 » Поїздка танцювального колективу "Веселка" на Третій Всеукраїнський фестиваль дитячих творчих колективів «Діти Сонця» смт.Срібне
Поїздка танцювального колективу "Веселка" на Третій Всеукраїнський фестиваль дитячих творчих колективів «Діти Сонця» смт.Срібне
15:42
Чи задумувались ми коли небудь над тим, для чого народились і чому живемо в цьому світі? Адже крім насушних проблем, є ще такі глобальні проблеми, як наприклад: хто продовжить рід і подбає про нас наприкінці нашого життя! Без чого, а вірніше, без кого наше життя буде сірим і одноманітним і лиш ця – маленька людина наповнить його справжніми барвами життя! В дітях ми бачимо запоруку нашого особистого щастя та здійснення мрій, саме на дітей ми покладаємо надії.
Танцювальний колектив «Веселка» районного будинку культури, своїм різнобарв’ям веселкових кольорів впевнено пробивається крізь темряву невідомості до визнання. І зараз ми можемо сказати, що він процвітає! «Веселка» має безліч нагород, але найціннішим визнанням їхньої творчості є любов та підтримка поцінювачів, жваві оплески глядачів. Цей дружній колектив на протязі тринадцяти років очолює Наталія Анатоліївна Фесик, людина, яка віддає своє серце дітям!
27 квітня 2013 року старша група танцювального ансамблю брала участь в Третьому Всеукраїнському фестивалі дитячих творчих колективів «Діти Сонця», що відбувся в м. Києві, організаторами якого виступили Українська федерація танців та Українська федерація дитячих творчих колективів. Юні дарування Срібнянщини показали себе, своє мистецтво на столичній сцені якнайкраще. Разом з Дипломом лауреата за отримане І місце у номінації «Кращий колектив. Народна хореографія» привезли гарний настрій, перспективу у спілкуванні з новими друзями, багатющий досвід в танці, наданий дітям в майстер - класі професіоналами.
Звичайно ж цьому тріумфу передували кропіткий труд учасників колективу та їх керівника. Але, як буває в багатьох випадках, ця історія має і зворотню сторону медалі – фінансову. Танцювальний колектив «Веселка» та працівники районного будинку культури висловлюють велику вдячність батькам, які взяли на себе фінансування участі в конкурсі. Спасибі всім небайдужим до дитячої творчості. Адже діти — наше майбутнє! У цій всім відомій фразі закладений глибокий зміст: піклуючись про юне покоління, ми піклуємося про своє майбутнє.
А ще вітаємо діток, які радують наші серця теплом свого мистецтва і їх керівника з Міжнародним днем танцю.
Категорія: Срібне | Переглядів: 1264 | Додав: lena | Теги: колектив «Веселка», Срібнянський район | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Травень 2013  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини

Статистика


О.Майшев © 2021 | Чернігівський обласний центр народної творчості.