Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2012 » Червень » 5 » День захисту дітей у смт. Талалаївка
День захисту дітей у смт. Талалаївка
16:48
«Ми – твої діти, ми - твої квіти, ми –України надія одна!» під такою назвою1 червня відбулася розважально-ігрова програма для дітей в районному Будинку культури, присвячена Дню Захисту дітей.Ведучі програми – казкова фея та чарівник інтригували маленьких глядачів своїми чарами, викликаючи казкових героїв із різноманітних казок. На свято завітали Айболить з Метеликами, Баба Яга, Попелюшка із Сестрами. Казкові персонажі забавляли дітей цікавими іграми та конкурсами.
Театралізоване дійство перепліталося із веселими піснями у виконанні учасників художньої самодіяльності РБК: солістами та вокальними ансамблем школи мистецтв, танцювальним колективом «Асорті», вокальним ансамблем «Світоч». Всі учасники, які приймали участь в іграх та учасники художньої самодіяльності отримали солодощі та подарунки.
По завершенні розважальної програми на подвір’ї, біля Будинку культури був проведений конкурс «Малюнок на асфальті» під назвою «Будьмо здорові!». Цей рік знаменують роком спорту та здоров’я. Саме тому завдяки різнокольоровій крейді діти мали змогу виразити свої мрії, фантазії, бажання намалювавши свої малюнки. Переможці конкурсу були визначені у наступних номінаціях: «Я і здорова країна», «Ми збираємось на Євро», «Спорт – запорука здоров‘я», «Я буду спортсменом», «Побудуємо здорову націю».
Колектив РБК висловлює подяку за фінансову підтримку відділу у справах сім’ї, молоді та спорту в особі начальника відділу – О.А.Євтушенко.



Категорія: Талалаївка | Переглядів: 814 | Додав: Irina | Теги: День захисту дітей, смт. Талалаївка | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Червень 2012  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини

Статистика


О.Майшев © 2021 | Чернігівський обласний центр народної творчості.