Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2021 » Березень » 29 » КВІТНЕВІ УСМІШКИ
КВІТНЕВІ УСМІШКИ
10:52
26 березня на базі Бобровицького міського Будинку культури було проведено онлайн-фестиваль гумору «Квітневі усмішки», в якому взяли участь 17 сільських клубних закладів Бобровицької об’єднаної територіальної громади та міський Будинок культури. Загальна кількість учасників - 26 читців різного віку, кожен із яких підготував українську гумореску, а деякі виступили з жартівливими піснями та сценками в кращих народних традиціях.
Учасники цього року приємно порадували цікавим репертуаром, оригінальною подачею та професіоналізмом.
Родзинкою фестивалю стала найстарша учасниця - Марія Литвиненко з села Петрівка. Вона вразила всіх своїм артистизмом, життєрадісністю, жвавістю та бадьорістю. До речі, свій виступ вона показала на фоні прекрасних вишивок, які зроблені власними руками.
Також варто відзначити старосту села Свидовець Віктора Плиску. Він може послужити гарним прикладом для всіх старост, як за допомогою творчості можна стати ближчим до народу та гідно представити своє село перед усією громадою.
Високу виконавську майстерність продемонстрували: Світлана Соботюк ( с.Олександрівка), Сергій Колесник ( с.Рудьківка), Катерина Маковій (с.Піски), Надія Білим (с.Озеряни), Володимир Гакало, Галина Костенецька, Галина Бабич, Зіновій Фурманець (м. Бобровиця).
Врешті решт, після детального аналізу виступів та довгих годин обговорення, оргкомітет фестивалю визначив трьох найкращих виконавців в жанрі гумору та сатири. Ними стали Валентина Діденко (Рудьківський СБК), Наталія Семененко (Макарівський МК) та Катерина Фурманець (Бобровицький МБК). Вітаємо їх із заслуженою перемогою!
Всі учасники фестивалю «Квітневі усмішки» отримають дипломи, а три найкращі виконавці ще й подарунки.
На завершення хочемо сказати «дякую» всім учасникам та організаторам фестивалю, побажати плідної праці та творчої наснаги й надалі. До зустрічі на наступному фестивалі!
Категорія: Бобровиця | Переглядів: 183 | Додав: lena | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Березень 2021  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини

Статистика


О.Майшев © 2021 | Чернігівський обласний центр народної творчості.