Головна » 2019 » Квітень » 18 » Свято «Грайлива веселка» в Бахмацькому районному Будинку культури
Свято «Грайлива веселка» в Бахмацькому районному Будинку культури
10:42
Яскраві номери, прекрасні костюми і відкриті посмішки – все це на святі «Грайлива веселка» в Бахмацькому районному Будинку культури.
13 квітня відбувся вже традиційний весняне свято хореографічного мистецтва «Грайлива веселка», в якому взяли участь 195 вихованців 19 колективів з місцевих загальноосвітніх шкіл та школи мистецтв, районного БК та сільських клубних закладів району. Його організаторами були: районна рада та районна державна адміністрація,районний БК та сектор культури і туризму райдержадміністрації.
Яскраве дійство відбувалося на сцені районного Будинку культури. Юні таланти порадували глядачів чудовими хореографічними композиціями та народними танцями, яких було представлено 24.
Найбільш чарівним і вражаючим для глядачів був вперше продемонстрований танець з світодіодними крилами у виконанні професійного хореографа І.Гурин.
Свято проводиться щороку з метою ознайомлення з різноманіттям культурного надбання нашої держави, створення для дітей і молоді можливості творчого спілкування, розкриття нових талантів, популяризації сучасних українських танців, взаємозбагачення культурних традицій, обміну досвідом творчої діяльності музичних керівників та молодих виконавців.
Привітали зі сцени та побажали лише перемоги танцювальним колективам голова райдержадміністрації Тетяна Неділько та Бахмацький міський голова Павло Шимко.
- Шановні учасники, нехай сьогоднішній день буде для вас святом радості, танцю і музики. Бажаю всім успіху, і щоб фортуна обов’язково посміхнулась кожному з вас, - звернулася до присутніх очільниця району.
Колективи представили на святі хореографічні композиції у різних танцювальних жанрах та різних вікових категоріях. У своїх виступах вони демонстрували знання і вміння у різноманітних напрямках дитячої, сучасної, народної та класичної хореографії, збереження національних традицій та народних витоків мистецтва, класичної школи та кращі зразки сучасних напрямків.
Глядачів своєю майстерністю вражали хореографічний колектив «Сяйво» ДНЗ «Теремок» (керівник Ірина Цепух), хореографічні колективи «Веселі дзвіночки», «Барвінок» Бахмацької школи мистецтв імені Андрія Розумовського та «Пролісок» Бахмацької ЗОШ № 4 (керівник Тамара Князева), хореографічний колектив «Феєрія» Дмитрівського селищного Будинку культури (керівник Любов Іваненко), хореографічний колектив «Мрія» Гайворонського сільського Будинку культури (керівник Олена Гордійчук), хореографічні колективи «Гармонія» районного Будинку культури та Бахмацької школи мистецтв імені Андрія Розумовського, колектив Курінської ЗОШ (керівник Ірина Гурин), хореографічний колектив «Полісяночка» Бахмацької ЗОШ № 1 (керівник Яна Кальченко), хореографічні колективи «Перлинка» Бахмацької ЗОШ № 5 та «Грація» Бахмацької школи мистецтв імені Андрія Розумовського (керівник Катерина Гальченко), хореографічний колектив «Перлина» Фастовецького навчально-виховного комплексу (керівник Галина Подоляк), хореографічний колектив «Перлина» Красилівського сільського Будинку культури (керівник Марина Насилівська), хореографічний колектив «Чарівні дівчата» Голінського сільського Будинку культури (керівник Любов Климовська).
Діти демонстрували яскраві й емоційні виступи, мали змогу спілкуватися, знайомитися, здружитися та навчатися на прикладі один одного. Багато хто з них вперше виходив на сцену, але вони подолали хвилювання. Відчувалося, що учасники колективів підтримують один одного і налаштовані на перемогу.
По закінченню свята голова райдержадміністрації Тетяна Неділько, висловивши слова подяки усім учасникам і гостям заходу, вручила від керівництва району дипломи, статуетки, грамоти і квіти колективам та керівникам.
Безпосередньо свято принесло величезне задоволення та масу позитивних емоцій глядачам, які щирими оплесками підтримували юні таланти.
Цей захід продемонстрував, що лише наполеглива праця та любов до танцю можуть стати запорукою успіху у майбутньому.







Категорія: Бахмач | Переглядів: 171 | Додав: lena | Теги: Бахмацький РБК | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Квітень 2019  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Пошук

>

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Культурний простір

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини
Чернігівський музей-заповідник М.М.Коцюбинського
веб-портал "Європейська Україна"
новини "Чернігівський Формат"

Вітаємо!

Сьогодні: День Народження:
PhilipKip(33), Henryvef(34), Bomniebox(45)
Вітаємо!

Статистика


Rambler's Top100

О.Майшев © 2020 | Чернігівський обласний центр народної творчості.