Чернігівський обласний центр народної творчості



Головна » 2016 » Червень » 6 » «ЩАСЛИВА КРАЇНА ДИТИНСТВА»
«ЩАСЛИВА КРАЇНА ДИТИНСТВА»
15:57
Cаме така назва об’єднала ряд заходів з нагоди святкування Міжнародного дня захисту дітей в селі Журавка, Варвинського району.
Свято розпочалось з конкурсу малюнків на асфальті на тему «Вітальна листівка для Надії Савченко». Традиційно таке творче змагання проходить у нашому селі вже багато років поспіль. Також журі підвело підсумки конкурсу дитячих малюнків на тему “Моя Журавка”, який був оголошений за 2 тижні до Міжнародного дня захисту дітей.
Всі роботи юних художників були яскравими та несподіваними. Діти черговий раз показали, що вони мають надзвичайну фантазію та уяву.
Також діти брали активну участь у різноманітних розвагах та конкурсах. Справжнім подарунком для малечі був великий святковий концерт.На хвилях позитиву діти показали свої таланти та здібності. На завершення програми було оголошено переможців проведених конкурсів, нагороджено дипломами та подарунками від меценатів свята.
Не залишилися поза увагою решта дітлахів, які взяли участь у святкуванні. Для них місцеві меценати влаштували солодке свято. Всіх без винятку пригостили морозивом та цукерками. Отож щиро дякуємо всіх приватних підприємців які підтримали це свято, а особливо Рептюх В.В., Курленя О.М., Коляда В.М., Вакуленко В.І., Кочерга О.С., Кочерга В.І., Сєдой О.І., Пилипченко О.В., Биченко Л.А., Васильченко Н.В., Турчин С.І., Пилипченко О.С., Джірашвілі Л.А., Крило Н.М., Шевченко О.В.
Свято вдалося на славу. Воно в особливий спосіб нагадало, що турбота про дітей має стати одним з найголовніших наших обов`язків. Адже діти - наше майбутнє, а значить – майбутнє України.

Інформація надана Журавським БК




Категорія: Варва | Переглядів: 660 | Додав: Irina | Теги: Журавка, День захисту дітей | Рейтинг: 5.0/6 |
Всього коментарів: 0
avatar

Переклад

Інформація

Календар

«  Червень 2016  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Пошук

Форма входу

Вітаю Вас Гість

Логін:
Пароль:

Фестивалі

фестиваль "Поліське Коло"
фестиваль "Київська Русь"
фестиваль "Київська Русь"

Посилання

Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Чернігівська ОДА
Чернігівська облрада
Чернігівська міська рада

Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА
Музеї Чернігівщини

Статистика


О.Майшев © 2021 | Чернігівський обласний центр народної творчості.